Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Nowy launcher Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak piszą tam :Niebieskie ekrany" przy uruchamianiu - proszę zaktualizować system Windows XP poprzez instalację Service Pack 3.

Czyli np. nie pobieram se aktualizacji do windowsa xp to mam SP2 to mi gra się nie uruchomi czy co?

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

No to kicha wielka.Kolejna porażka w grze.Instalując aktualizacje to robi mi się syf taki że szok.Można tylko SP3 ściągnąć a inne aktualizacje pominąć czy nie?

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

nawet jak cheaty przestaną działać to kamer zaraz zrobi moda .. ;> i po sprawie :D

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

Tylko że mi zawsze za kamer moda banują.Blokuję kamer moda i i tak ban.Za FB zero banów a za kamera zawsze.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

Nowy luncher, nowy wyglad.. a nie brak mozliwosci cheatowania.. Jak by takie cos sie stalo, to by polowa populacji ludzi z metina wymarla.

OndteAw.png

Opublikowano (edytowane)

Nowy efekt wizualny , nie mający nic wspólnego z czitami . W końcu przynajmniej coś robią ;P

Co do niebieskiego ekranu :

"Niebieskie ekrany" przy uruchamianiu - proszę zaktualizować system Windows XP poprzez instalację Service Pack 3.

Edytowane przez TurboKolor
Opublikowano

ja mam problem widze dalej stary launcher i to w faq mi nie pomaga przeczyscilem te cookies z explorera wywalilem i spatchowalem od nowa ale nic nie pomoglo :/

Opublikowano

Chialbym dodac iz Service pack3 powodu bardzo duzo szkod na komputerze. jestem informatykiem i juz dlugo studjuje service wszedl na rynek dopiero kilka dni temu a juz jest na niego tyle skarg np iz resetuje dysk twardy powoduje blokady w komputerze oraz w internecie . Jest to porazka odradzam tego instalowac chyba ze wolicie sie pozbyc komputera, ja rowniez bylbym bardzo wdzieczny gdyby bylo jakies inne rozwiazanie i pomuglby ktos mi w tym oraz innym niecierpliwym graczom na koncie mam bardzo duzo cennych itemkow po czym nie moge sb zagrac. ;/ Pozdrawiam

Opublikowano

Chialbym dodac iz Service pack3 powodu bardzo duzo szkod na komputerze. jestem informatykiem i juz dlugo studjuje service wszedl na rynek dopiero kilka dni temu a juz jest na niego tyle skarg np iz resetuje dysk twardy powoduje blokady w komputerze oraz w internecie . Jest to porazka odradzam tego instalowac chyba ze wolicie sie pozbyc komputera, ja rowniez bylbym bardzo wdzieczny gdyby bylo jakies inne rozwiazanie i pomuglby ktos mi w tym oraz innym niecierpliwym graczom na koncie mam bardzo duzo cennych itemkow po czym nie moge sb zagrac. ;/ Pozdrawiam

Dzieciaku bajki piszesz.Ty i informatyk chyba w śnie.SP3 wyszedł już dawno i to bardzo a nie parę dni.Zero problemów z instalacją gry miałem.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

kamer mod działa = cheaty działają . wszsytko jest i bedzie tak jak jest ;]

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano
kamer mod działa = cheaty działają . wszsytko jest i bedzie tak jak jest ;]

Dokładnie. Z cheatami nic się nie zmieniło, obejście i tak zawsze się znajdzie ;).

Myślę, że można zakończyć tą obszerną dyskusje ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...