Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam taki problem. Otóż namyśliłem się aby założyć swój własny pierwszy serwer.. I tu jest haczyk. Otóż za bardzo się nie znam na Minecraft (chodzi o zakładanie serwera) a ni nie mam nikogo do pomocy, bo "moi koledzy" mówią że też się na tym nie znają. Więc wchodzę na YT i piszę "Jak założyć serwer Hamachi ze wszystkimi pluginami itp". Biore pierwszy lepszy i w opisie był gotowy serwer.. No to ja to pobrałem.. Ale w folderze był plik tekstowy permission i nic w nim nie było napisane. Chcę jakąś komende napisać i pisze mi że You don't acces this commond czy jakoś tak już nie pamiętam. Napisałem to bo szukam pomocy. Jak postawić taki w miare dobry serwer dla kolegow itp.

Aby lepiej mnie zrozumieć dam wam ten folder.

PLIK:

To jest ukryta treść, proszę

SKAN (chyba dobrze zrobiony)

To jest ukryta treść, proszę

Skana nie zrobiłem bo nie wiem o co chodzi z tym skanem. Ale plik jest czysty.

Jak ktoś by był tak pomocny lub mu się nudziło, prosiłbym o to żeby zrobił to wszystko i oby działało.

PS. Tam w folderze jest plik tekstowy: Serwer - proszę nie zmieniać tam IP gdyż ja dodam tam IP z Hamachi.

A jak ktoś nie zrobi tak jak wymieniłem 2 linijki temu, to niech przynajmniej napisze co trzeba uzupełnić aby działało poprawnie.

Edytowane przez Abra*
Opublikowano

Dodaj Skan

Prawy przycisk na folder -> Dodaj Do Archiwum -> virustotal.com -> Przeglądaj -> Spakowany Folder -> Gdy sie przeskanuje daj link do strony :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

bukkit.org

Klikasz Get craftbukkit czy coś :P, instrukcja po angielsku ale

http://translate.google.pl/#

:)