Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeS2 [Dedyk]

Nilfrean

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem z klientem, to ze klawiatura mi nie dziala to juz inna sprawa ale gdy probuje sie zalogowac caly czas ma komunikat ze takie konto nie istnieje lub podaje zle passy. Dodam iz mam wszystkie patche, a passy na 100% sa poprawne.

sygna.tan.png

Opublikowano

Mam pytanie, ściągnąłem klienta + launchera. Ale cały czas mam błąd? Jakie passy bym nie wpisał o, której bym nie wszedł - zawsze błąd?

teemo_panda.png

Opublikowano

Server do kitu nie polecam nikomu .tam grajom same nobki administracji tylko im idzie exp i kasa a reszta ma na minusie ,jak sie pisze na forum to echo zadnej odpowiedzi

a nobki kture powbijały se w 1 dzien 200lvl to dzieciaki GM

Opublikowano

@up nie

serwer zryty juz, malo fajnych ludzi, all podrozalo, nie wszytskie ulepszacze dropia wiec trzeva wydac kase na sm (maja niby doddac te co nie dropia zobaczymy)

juz nie polecam

­

Opublikowano

hmmmm...0 bugów piszecie...ja już sobie odpuściłem mecia prawie całkiem, gram sobie co 3 dni po 20min-1h na extreme i serwer jest tylko dla gry znudów...nic tam nie osiągniesz bez Isu, na bronie 135+ juz nie wydropisz ulepszaczy( nie wiem, mozę za mało gram, ale wiem jaki jest z nimi problem na rynku) tak ajk jeden z upów pisał, nie wszystkie ulepszacze dropią w grze, więc dzieci Isu kupują i selaja nawet po 8kkk za sztuke i bez wysiłku mają kaske na ulepszacze z gry, a nobią tylko w m1, jak dla mnie serwerek z nudów może być ,a le zcasem poczytam spam i wylogowuje się po 5 minutach bo "żal". ten serwer ma coś wyjątkowego,tj kilka poziomów atla i na każdym różne bossy i na kilku metiny, ale atmosfery ten serwer nie ma i już.

tyle ode mnie.

dla szukających czegos więcej niż zabicia czasu- NIE POLECAM

p.s wybaczcie literówki

Opublikowano

Mam na sprzedasz BMA 194 za Doladowanie sms cena do uzg. GG 8186105 eq : all 155+ epiki, bony dobree pod pvp!

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

MisSsieK, na xenoxmt2 jest najwięcej ludzi, strasznie trudno o wolnego spota, mimo tych 5 CH, jest o wiele mniejszy exp niż na extreme, nie wiem jak na Gondor bo nie grałem tam. Za to na extreme jest mniej ludzi, więcej możliwości do expa, łatwiej znaleźć bossa aby wydropić jakiś ulepszacz.

Jednak grałem na extreme, wbiłem 195 level i dowiedziałem się na TS, że GM daje eq do połowy osób w gildii MORDOR, jinno,dziwiłem się dlaczego kolesie mieli mnie na 1-3 skill'e, zaprzestałem o tym grać gdy się o tym dowiedziałem.

https://www.youtube.com/watch?v=cTGQrA5HHIU

^ król ^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zagram, nie lubie serwerów na których musze grać po 2 lata wole grać 2 miesiące ale zobić najlepszego koxa na serw . Masz plusa za reklamę ; ***

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...