Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skillowanie knight

N3m3siS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie skillować kinghtem 8lvl skille 31/31 ?? (skilluje na trolach) LOKACJA CARLIN

A i drugie pyt .. w BlackdProxy nie wiem czemu gdzy skilluje afkujac to nagle na cave bocie przestaje atakować? wie ktoś może co zrobic?

Z góry thx za odp

Opublikowano

Dobij 40/40 jak masz plate seta to idź na roty/dwarfy.Ewentualnie frost trolle bo tam mało ludu jest

Do skryptuy w blackd dodaj gotoscriptline 0

Opublikowano
Do skryptuy w blackd dodaj gotoscriptline 0

mam wstawione i wiesz co robi.. bije bije 5-8min i przestaje ;/ a bije full def , no i nie zabiej stworów do końca tylko jak ich nie trafia to cały czas zmienia cel

post-130523-0-26528100-1314719514_thumb.jpg

Opublikowano

Mam skille 46 prawie 47 sworda i 44 shield na 11lvl nie chcieałem bic lvla tylko skilluje na trollach bo gdy zostawiam właczonego bota na dwarf to mnie pkują ...

Moje pyt brzmi do jakich skilli doprowadzić ? Jakie na danym lvl powinny byc

I drugie czy zrobić new chara i na nim skillowac? (mam palla 8lvl ale jak on bije w mojego knighta to mu shield nie leci )

prosze o szybką odp.

Opublikowano

Jeśli mogę ci w czymś pomóc to sciągnij sobie Elfa to jest 100 razy lepszy bot i się nie wiesza tak jak Tibia Auto. A co do skilowania trolle , potem idz na roty nastepnie slimy. Zawsze jeszcze mozesz na dwarfy.

Opublikowano

Ee jak to nie ma? pod tym tematem jest "elf bot costam" xD chyba ze czegoś nie wiem, a to jest bardzo możliwe bo dluugo w tibie nie gralem^^

snikersproject1.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

teraz mam 17lvl skille 62/60 i zastanawiam sie czy dalej skillować na dwartach czy wypaść na slimy ale czy dam na nich rady ???

moje eq narazie ;

-plate set

-dark helmet

-darwen shield

Prosze o szybką odpowiedź

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chcesz lecieć na slimy to muszisz mieć skille pod 65/65 - 70/70 i crown set'a.

Teraz możesz skillować na minosach, rotach lub dwarf'ach. Możesz też skillować z kolegą poprzez party.

Jeżeli chodzi o te zabijanie na afk'u, to najlepiej jest skillowaćw nocy, i tam gdzie jest zawsze najmniej ludzi. ;)

Pzdr.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...