Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft [Hack]

Whacik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio gralem na jednym serverze reklamowanym na mpcforum. Jest to serv survival i pewnego razu stracilem wszystkie itemy (nie moja wina) prosilem admina by oddal ale on nie dal :P . Wiec zaczolem grac od nowa i na moja osade ktos napadli i znow musialem od poczotku robic EQ :O . Zrobilismy nowa osade, ale kied wychodzilem z kopalni po troche drewana na patyki do kilofa to wtedy zobaczyl hackera ktory latal, spawnowal itemy, byl niezniszczalny oraz mial speeda. Zabil mnie i wzial moje itemy ale admin go zbanowal. Chcialem aby admin oddal mi itemy ale on mi nie chcial oddac bo to 'survival' <_< . Wkurzylem sie bardzo, co to ma byc? :angry: Moze mi ktos dac jakiegos hacka do minecrafta? nie chce xray czy toomanyitems tylko prawdziwy hack!

Opublikowano

Ten gracz pewnie miał Picka Client (czyli klient z cheatami) Między innymi latanie, speedhack, x-ray itd.

Możesz też pobrać Zombee Moda , on też posiada kilka funkcji.

Nie dam ci linka do klienta bo to piractwo, a do moda zaraz (wiem, że ktoś pisał już na forum :D )

EDIT:

http://www.mpcforum.pl/topic/431955-zoombie-mod-173/page__p__3077213__fromsearch__1#entry3077213

PS: Daj nagrodę autorowi tematu :-)

jLRw2A6.png

Opublikowano

Mnie się wydaje że nie ma do gry miencraft takich typowych Hacków Są tylko Mody Np TooManyItems ;) ale pewny to nie jestem

Ten co to wyrzucał musiał się włamać na serwer i dać sobie prawa, bo tylko wtedy na multi zadziała TooManyItems ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...