Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2moons] Trainer

kozax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz chcialem sie z wami podzielic Trainerem, ktorego zdobycie kosztowalo mnie 10 milionow w grze, a kasy mam bardzo malo, wiec docencie to, i za wszelka pomoc materialna w grze badz to kasa badz copperami bede bardzo wdzieczny :>

Jezeli zechcecie pomoc - to zostawcie swoje gg!

ps. gram na trieste ))

:::DOWNLOAD:::

Antivir: Nothing found

ArcaVir: Nothing found

Avast: Nothing found

AVG: Nothing found

BitDefender: Nothing found

F-Prot: Nothing found

Norman: Nothing found

Rising: Nothing found

VirusBlokAda32: Nothing found

VirusBuster: Nothing found

hmm strone z raportem nie moge umiescic gdyz jest zabroniona poprzez administracje...

oto ona: nalezy tylko usunac spacje

http : // www . viruschief . com /report.html?report_id=9fcb53663df94d898cb07cc06ea77d11946b39fa

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale akurat na 2moonsa zeby dzialalo to ja nie moglem nigdzie znalezc, chociaz szukalem dlugo ;>

A te 2 coppery i 5 milionow odrobilem w ciagu jakis 4 godzin grania na VAC ;> Nie liczac 2 ittemow L3, 3 silver agratow, pare fajnych divineow ;> i oczywiscie 2 lvli - hackowanie w Python Castle jest boskie :D

Opublikowano

działa to jak chaet engine że trzeba pozniej przeinstalować gre - czy jak bot włączasz uzywasz- przestaje działać grasz bez ?

135201.jpg
Opublikowano

Uzywac tego Trainer najlepiej od ctr F1 do F7 oprócz ctrl+F4 bo jak sie wlaczy ctr i F4 to wywala za mapke(0:0) i nie da sie wyjsc tylko z teleportem,a tak to skill hack dziala speed itp :)) a najlepiej odpalac wlaczyc trainera i dekaron_nsse.exe

Opublikowano
boskie to jest doomed maze

nooo na 93 lvlu raczej tam nie pojde :P

BTW sa u kogos 95 lvl fajne 1handed axe na trieste? ;>

Opublikowano

wg mnie ma to swoja dobra strone - gra w ogole nie ma szans sie scraszowac сян zlagowac ;> A podczas biegania ciebie i tak nikt nie widzi ;> wiec dziala ;P

Opublikowano
nooo na 93 lvlu raczej tam nie pojde :P

Ja tam brykam od 60lvl na forum masz wszystko ladnie opisane jak tam wejsc ;3 A zabijaie lura ze skill hackiem to zaden problem.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

a pozatym staraj sie nie zbierac ZBYT duzych lurow - cos kolo 60-80 mobow max jak dla mnie ;> Bo za kazdym razem gdy mam tak na oko 100+ mobow na sobie to mnie wywala z gry ;P

Opublikowano

hehe jak wy robicie lury po 80 ludu ?:P

Dla mnie w aqua max to 40.... wiecej nie przejdzie bo moobkow nie ma ::P

16435562.jpg
Opublikowano

Niby tak...

Ale np w maze tez jest ich sporo i nie da rady :)

Żeby nie bylo spamu...

Nie da się w tym cheacie przechodzic przez sciany?

16435562.jpg
Opublikowano

Masz podwieszony tut na wall hacka do 2moons tez działa. A tylko tym hackiem to chyba sie nie da.

My minions mwaahahahaha :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...