Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można kupić grę Minecraft?Mam 50 zł ,ale rodzice nie chcą kupować nic przez allegro i to mnie dobija.Mam te pieniądze ukryte :D i nie wiem w jaki sposób mogę kupić Minecrafta w sklepie jakąś kartę czy w inny sposób?

A może mały poradnik jak kupić pocztą :D?przez kontagier.pl i czy tam nie oszukuja?

Edytowane przez Piotrek1350

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

Ja polecam,zakup przez allegro ja zamawiałem na allegro i byłem zadowolony gift code otrzymałem w ciągu 8min ale jak zakupiłem przez Kupuję Allegro.

Mój kolega też zamawiał na allegro w 20min miał gift code :) tylko znajdź jakiegoś zaufanego sprzedawce który ma pozytywne kometarze;)i będzie dobrze :)

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif

Opublikowano

Jak biore kontagier.pl załóż zamówienie a następnie trzeba wybrać jakiś bank a ja chce zapłacić w sklepie gdzie jest znak ten moje rachunki a tam nie ma takiej opcji jak to zrobić?

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

Ja polecam,zakup przez allegro ja zamawiałem na allegro i byłem zadowolony gift code otrzymałem w ciągu 8min ale jak zakupiłem przez Kupuję Allegro.

Mój kolega też zamawiał na allegro w 20min miał gift code :) tylko znajdź jakiegoś zaufanego sprzedawce który ma pozytywne kometarze;)i będzie dobrze :)

Chyba jest czarno na białym że rodzice mu nie pozwalają kupić przez allegro więc... :)

Opublikowano

Może kontagier.pl usunęli tę opcję ?

Jak masz niedaleko siebie żabkę to :

To jest ukryta treść, proszę

@edit: sprawdziłem - już nie ma tych opcji. ;/

Tak oczywiście nie mieszkam w mieście musiałbym chyba jechać tam z godzine(mieszkam na wsi) jest sklep gdzie jest moje rachunki,paysafe card i takie tam.To jak ja mam zakupić Minecrafta?

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

Tak oczywiście nie mieszkam w mieście musiałbym chyba jechać tam z godzine(mieszkam na wsi) jest sklep gdzie jest moje rachunki,paysafe card i takie tam.To jak ja mam zakupić Minecrafta?

Ehhh. ostateczną opcją będzie proszenie rodziców o premium :P

Ja też tak miałem prosiłem rodziców przez 8 miechów ,aż wreszcie się doczekałem.

Uwież nie tylko twoi rodzice nie , ufają zakupom , takich gift codów przez internet ;)

Opublikowano

Allegro.pl... Nie chcą kupować? Na kontagier.pl chcesz kupić, a na allegro kontagier ma konto. ja moi koledzy i mój brat tam kupowaliśmy i po 15 minutach dostajesz gift code.

Jeżeli nie chcesz przez allegro, no to kontagier.pl

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

Trudno namówić rodziców, żeby zapłacili kartą. Na allegro poszukaj, najlepiej jak sprzedawca ma: Dużo pozytywnych komentarzy, Mało negatywnych i neutralnych, żeby miał certyfikat, supersprzedawcę.