Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać mody na serwer

aroFaz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wszystko ładnie działa, tylko że inni nie mogą wbić na serwer (hamachi). Pokazuje się im jakby serwer był off a mają wgrane te wszystkie mody.

Opublikowano

@up

Dodał grafike

@TOPIC

Przyda się ! Autor się napracował , tego nie ma co ukrywać .

Opublikowano

mam pytanie czy jak ktos bedzie gral na moim serwie to bedzie tez musial moda wgrywac??

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Witam mam taki problem że jak wlaczam ten program start.bat i wlacza mi sie "unable to acces jarfile craftbukit.jar i dalej że aby kontynuowac kliknij dowolny przycisk? Nie wiem pomocy.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A Teraz Pytanie, Jak Zrobic Serwer [bUKKIT] Na Modach

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi nie dziala :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: nawet nie wiem czemu zrobilem wszystko i mi pisze java.net.SocketException: Connection reset mam wersje 1.2.3 to przez to :huh:

PROSZE PISZCIE !!!!!

a i Żaden serwer z modami mi nie dziala ! pisze java.netSocketException :unsure: :unsure: :unsure: O CO W TYM CHODZI ! :huh:

..................................

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko, czy jeśli wrzucę moda na serwer bukkit, muszę go wrzucać do plików minecraft?

I czy osobie która wbiją na serwer bez tego moda w swoim minecraftcie, tez będzie jej (tej osobie) działało?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No ,no dobry poradnik. Osobą ,które chcą założyć serwer na modach ,a nie wiedzą jak to zrobić to im się przyda. :)

1389013572-U595569.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...