Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M4A1 vs M16A4

Ponury Zniwiarz

Wybór broni.  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro? lepsza?

• M16A4
      17
    • M4A1
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obie bronie sa dobre. M16A4 ma scopa ale za bardzo znosi. Chociaz da sie przyzwyczaic. Jak nie miales m16 to mozesz sobie oblukac. Jest darmowy promokod WarRock4life i i dostaje sie na 3 dni m16a4 pink

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W Ankiecie nie bede glosowal poniewaz obie bronie sa dobre..

M4A1 to podstawowa dobra bron , natomiast M16A4 jest niedostepna w IS i jest do kupienia za G1 w MP.

Jednak wedlug mnie lepszy wybor to M4A1, poniewaz jest takie samo jak M16 i nie musimy na M4 wydawac realnych pieniedzy :)

Opublikowano

Wielu osobom się wydaje, że M16 jest lepsze od M4A1, a tak wcale nie jest. Mało tego - jest ona sporo gorsza.

Po pierwsze cechuje się mniejszym dmg i szybkostrzelnością. Ma niby bdb celność ale to i tak nie stawia jej wyżej od klasycznej M4.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

M16A4 kupiłem jakieś 2 dni temu w MP,za G1,które zdobyłem robiąc reklamy,więc ani dinarów ani realnych pieniędzy nie straciłem.Prawda.Gdy strzela się z scopa z M16A4,to znosi niesamowicie,ale za to dmg są całkiem przyzwoite.Mimo to chyba posłucham razora i zacznę grać M4A1.A powiedzcie mi jeszcze,co sądzicie o tym,żebym zaczął grać na 5 slot hacku i po prostu mieć obydwie te bronie,czy to się za bardzo rzuca w oczy?

Opublikowano

No zbytnio sie nie rzuca w oczy ale da sie sprawdzic czy 5 slot na hacku masz. Jak nie masz premki a latasz tak sobie z 5 slotem to nie problem sie pokapowac

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To zależy od lvla. Małe poziomy z 5 slotem i bez premki są odrazu kikowane przezemnie i większość innych graczy.

Wiadomo, że używają cheata bo by kupić ten 5 slot trzeba mieć premkę. Jak masz niski poziom to trochę dziwnie to wygląda.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Zgadzam sie z Razorem. Wiec w sumie zalezy to od Twojego lvl. Ja bym nie ryzykowak z uzywaniem cheatow. Kup sobie premke albo zrob na playspanie u git. Nie bedziesz mial sie czego bac ^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

M4... broń dobra, ale nie dla mnie i nie w War Rocku xDD W Call of Duty lepszy wygląd i w ogóle xDD Ja wole m16 bo ma fajny dzwięk, scope itd... wygodniejsza i mi m4 nie podchodzi. Ale i tak z broni f2p najlepsze jak sie mi dzisiaj okazało, jest g36cd, pierwszy raz używałem i od razu staty na KalyeDos 13/0 :)

Opublikowano

Ja polecam M4A1 jest o wiele lepsza od M16A4. Jeżeli grasz na hackach z no recoil itp. to możesz nie zauważyć różnicy, ale jak zagrasz bez hacków to różnica będzie kolosalna.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ja polecam M4A1 jest o wiele lepsza od M16A4. Jeżeli grasz na hackach z no recoil itp. to możesz nie zauważyć różnicy, ale jak zagrasz bez hacków to różnica będzie kolosalna.

Jedynym hackiem,na którym gram,jest CHAMS lub GPS.Definitywnie wybieram M4A1.Dzięki wszystkim za pomoc.

Opublikowano

@Up

Czemu nie polecasz?

Przeciez to standardowa bardzo dobra bron duzo graczy nia gra.

Nawet te wysokie lvl graja ta bronia lecz maja premke.. M4 tak jak mowilem fajna bron :)

Opublikowano

UP@

Kurde,ale mi tutaj chodzi o konkretne argumenty,a nie o upodobania.

To jeszcze bym prosił,żeby ktoś bardzo doświadczony,wypowiedział się o konkretnych zaletach i wadach tych dwóch broni.

M4A1:

-Dmg

-Szybkość

-Odrzut

i z M16 to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...