Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Conect terminal from server <<TYLKO ze gdy pokaze sie to okienko w grze i klikne ok to wywala mniez gry ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak jak w temacie :GRAM GRAM a tu nagle wywala mnie do logowania i PISZE Conect terminal from server lecz niejest tak jak zawsze ze jak klikne ok to wszystko w porzadku , niestety jest na odwrót bo gdy klikne ok wywala mnie z gry . Pojawia sie to na roomie po 2-3 minutach gry ;( Co robic ;p Wszystkie kable od neta sa dobrze podlaczone SS

post-379818-0-17801300-1314565745_thumb.jpg

Edytowane przez KuzkaAveBMX
Opublikowano (edytowane)

Moze slabego neta masz? Na kazdym roomie tak jest? Na BG czy czy na cqc tez?

Mi sie pojawia takie cos rzadko, ale pojawia. Zazwyczaj gdy za bardzo szaleje. Jak zaszybko zabijam itp.

Edytowane przez Evaneth
Opublikowano (edytowane)

Moze slabego neta masz? Na kazdym roomie tak jest? Na BG czy czy na cqc tez?

Tak na każdym bg cqc itd nawet gdy server zmienie na europe to tez

Edytowane przez KuzkaAveBMX
Opublikowano

Ale jakos szczegolnie "szalejesz"? Czy nawet jak w miejscu stoisz to wywala?

Opublikowano

Watpie by to byla wina skryptow choc moge sie mylic.

Mhm za co minusa dales o_O

Opublikowano (edytowane)

To nie jest "connection terminated from server" ( stracono połączenie z serwerem) tylko "connection will be terminated because of an abnormal gameplay". Jeśli podczas gry masz włączone programy typu Game Booster, Gadu Gadu to powyłączaj wszystkie! A jeśli wywala cię po 2-3 minutach to na 100% masz włączonego Game Boostera ( lub inne przyspieszacze) :P

Ten błąd nie ma nic do jakości twojego netu, więc zacznij czytać całe błędy, a nie tylko pierwszy wyraz :)

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

Mi pojawialo sie takie cos jak zbyt dobrze mi szlo. Np jak za szybko zabijalem. Pojawialo sie tylko na deathmatchach i zadnego nie mialem wlaczonego zadnego programu :-D

No ale skoro mu sie to pojawia nawet jak nic nie robk to jeszcze na explosive to pewnie masz racje

Opublikowano

@Up

Jeśli to było parę miesięcy temu, to się nie zdziwię, bo ten błąd to takie jakby zabezpieczenie przed hackami. Więc jeśli ostro napierdzielałeś to możliwe, że myliłeś to zabezpieczenie ( a wtedy było niedopracowane) xD

Opublikowano

@UP to wiele wyjasnia^^ moze nie pare miesiecy temu, ale jakies 2 tyg temu ostatnio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...