Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy jak jeden ma premium to drugi może oddać broń lub się zamienić coś za coś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użytkownik o nazwie "gievetto" czy jakoś tak napisał w tym temacie ,że tylko jeden musi mieć premium... Czy to prawda?

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Tylko ludzie z premium mogą zacząć wymianę...ale żeby się wymieniać wystarczy że jedna ma premium...wystarczy że ta z premium zacznie wymianę i reszta jest już ok.

Opublikowano

Tylko ludzie z premium mogą zacząć wymianę...ale żeby się wymieniać wystarczy że jedna ma premium...wystarczy że ta z premium zacznie wymianę i reszta jest już ok.

Tak, zrobiłem tak z kolegą, ale gdy chcieliśmy dokończyć transakcję to się wyświetlało, że nie dojdzie do skutku, gdyż nie ma on premium.

Opublikowano

Tylko osoba która ma premium może zacząć wymianę i tylko ta osoba może coś dać, osoba bez premium nie może dawać...

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano (edytowane)

Krystianek - próbowałem to z Asfaltem.. on ma Premium, ja nie mam. Nie udało się, chociaż on zaczął transakcję.

Obie osoby potrzebują premium.

Edytowane przez Equ.
Opublikowano

Strzeliłem fail kilka postów wyżej.

Osoba z premium musi zacząć wymianę i tylko ta osoba może dawać itemy...inaczej nie da rady.

Wyjaśnione więc zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...