Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Jak zrobić launchera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie i potrzebuję szybką ale i dobrą odpowiedź a więc jak zrobić launchera do swojego priwa metin2? Możecie podać jakieś DOBRE linki na gogolach pełno tego ale żadne nie działa proszę o szybką odpowiedź najlepiej żeby było to z zaufanej przez ciebie strony gdzie już to robiłeś i działa

Za pomoc +

Opublikowano

tak jak UP

Na przyszłość radzę szukać ;)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano (edytowane)

Szukałem szukałem ale prawda taka ze internet stał się jednym wysypiskiem śmieci gdzie nic dobrego nie można znalesc aha a wiecie jak przerobić clienta ?;>

@edit nic tam nie znalazłem

Edytowane przez HellFell
Opublikowano

To zrób z normalną końcówką ale nie znam się zbytnio na launcherach więc posłuchaj mądrzejszych.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To zrób z normalną końcówką ale nie znam się zbytnio na launcherach więc posłuchaj mądrzejszych.

Nie wiem co jest moje id no-hamachi "evolutmt2.no-ip.org" ? mój sponsor mi takie napisał

Próbowałem nie działa

gdyby ktoś był tak miły i zrobił mi to tzn.może to być launcher albo client obojętnie w nagrodę oferuje gm oraz całego obsypie +++++-sami

Moje gadu gadu 15742917 jestem prawie zawsze od 13 do 23 godziny w kilku przerwach jak coś to mogę być na Niewidoku

Opublikowano

Robisz jak na filmiku i nie chce ci tego odpalić ?

Po wklejeniu IP to notatnika, kopiujesz wszystko i wklejasz tam do metka i powinno odpalić. Wklejasz IP bez końcówki 100 tylko swoje normalne.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano (edytowane)

Robisz jak na filmiku i nie chce ci tego odpalić ?

Po wklejeniu IP to notatnika, kopiujesz wszystko i wklejasz tam do metka i powinno odpalić. Wklejasz IP bez końcówki 100 tylko swoje normalne.

A do metka pl 08 czy pl 2011 czy jeszcze innego ?

beztytuu2fe.th.png

To jak na suckMt2 chce grać

beztytuu4zb.th.png

To jak na pl 08

Dobra udało mi się zrobić spol ale na normalnym IP a jak zrobić na No-IP?

Edytowane przez HellFell
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...