Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezabezpieczony serwer hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość rozwalenia serweru pod hamachi , nie jest on niczym zabezpieczony . A jak się nie da , to może wiecie co zrobić aby włamać się na konsole serweru . Z góry dzięki ;)

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Możesz poprosić hosta żeby zainstalował TeamViewer, program do sterowania czyimś komputerem, nie wiem dokładnie jak to odpalić, ale kolega kiedyś próbował i działało. Poszukaj w internecie znajdziesz jakieś poradniki do TeamViewer'a.

Opublikowano

@up co do teamviewer'a to kolega mi naprawiał kompa (nie wiedzialem że tak sie da) to jest tak że jakby 2x klawiatura i 2x myszka i właściciel serwa by widzial co on robi w konsoli

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

znajdź skrypt który się włamuje do serwera :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jeśli nie ma pluginu do rejestracji to wejdź na konto admina.

I od strony serwera możesz robić co chcesz :)

Dawać itemy/ banować.

A do konsoli, specjalny skrypt ;)

Opublikowano

Nie za bardzo wiem gdzie szukać takiego skryptu . Jak co host to mój kolega ale dał mi bana na ip . Jak co nie chcem zmieniać se ip . Poprostu chce rozwalic serwer

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Musisz zmienic sobie ip, napisac do kolegi(swietny kolega daje bana na ip) na hamachi ze jest nie zrobi... to mu rozwalisz serwer jesli sie nie zgodzi sciagnij pirackiego minecrafta-jesli masz to ok Wpisz nick admina i ciagle sie na niego loguj w ten sposob bedzie wywalalo tego prawdziwego a jak dobrze pujdzie bedziesz mial dostep do jego konta a wtedy szybko wpisz /stop i wylaczy serwer. Jak jest plugin na logowanie to porubuj taki latwych haslo abc, abc123, 123abc, cba, qwerty, qwerty1 asd 123 123456789 itp

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

• 1 rok później...