Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem "nodi" znany w sumie tylko z nanoots który teraz ma małą przerwę xD i był res harów. nie ważne -.-

mam sporo sianka można powiedzieć że jestem bogaty . i chciał bym mieć sever . jak widziałem jest sporo silników ale tylko miasto główne z armi mnie interesuje reszta non nul . i podczepić tam expy . domki były by drogie bo tylko główne miasto by było . exp jak na nano . jak ktoś grał na nano wie że tam było fajnie bo się expiło miecha a potem 820k i temple ^.^

chodzi o to że jak ktos ma czas oraz kumpli co popilnują expa to wbije 820k i będzie mógł siedzieć i się naparzać .

oczywście doświadczeni gracze zaraz wezmą aol i padną sobie z 40 razy na 780k i wbija sobie 2 miljony a potem 200 miljonów . :) nie odrazy delete postaci za nad wykorzystywanie buga.

to wizja moja ogólna ale nie mam silnika -.- nie mam tej mapy o którą mi chodzi czyli : wyszczuplone armia 6.6.6 by sobie . czyli tylko expy oraz city .

miasto podkręcone lekko czyli temple powiększone akurat żeby siedzieli w temple nie w Depo . a depo też się pomniejszy sie wytnie połowe :P bedzie więcej miejsca na wary.

no ale mapy nie mam ^.^

-.-

oraz pewnie jakis koles by mi wlazl na kompa z crashował otsa zrobił se gm'a rozjebał ots . no i przchodze do sedna . jak ktoś jest taki miły i wejdzie ze mną w spół prace to będzie fajnie . szukam w sumie kogoś kto zrobi mape i silnik tak aby nie dało się crashować . oraz zabezpieczenia dla mnie przeciw włażeniu mi na kompa . to na początek bo będzie dedyk .

a no i zrobi nam sms shopa .

to moja wizja . a teraz czy jest ktos taki na forum kto szuka mnie ? (kolesia z sianem na start nowego servera) ? mam nadzieje .... jak nie wywalić do kosza temat