Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] client xenoxmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. otóż mam następujący problemik... gdy uruchamiam xenoxmt2.exe otwiera mi się okienko słyszę muzykę w tle lecz okno jest cale czarne ... pliki wypakowałem do dysku D wszystko jak w instrukcji lecz dalej nie działa;/

wsrhs.jpg
Opublikowano

mam to wrzucone na dysk d jak wcześniej, foldery tekturki oraz ymir work wypakowane luzno na dysk D i nic nie pomaga poza tym co sugerujesz pisząc przeinstalować gdyż clienta się wkleja o ile wiem ;)

wsrhs.jpg
Opublikowano

jak masz plik ściągniety to uruchom win rarem. wszystko wypakuj do folderu (zrób pierw taki folder na pulpicie) xenox np. potem znów ten plik ściągnięty otwórz ale rozpakuj osobno ymir i teksturki na dysk d. potem wchodzisz w folder na pulpicie potem xenox client i odpal może zadziała

Opublikowano

no odpalam ale kurde hmm jak to opisać.... otwiera się okienko lecz jest czarne i słychać tyko muzykę w ogóle nie mam obrazu

wsrhs.jpg
Opublikowano

zainstaluj od nowaw w innej lokalizacji . napewno pomoze.

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

nie dalej czarny obraz i slysze tylko muzyczke ;)

pl normalnie smiga tylko z ty mam problem -.- dobra mniejsza oto nie musze juz tam grac ;) dzieki za checi 3majcie sie ;)

wsrhs.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...