Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SURV/FRAKCjE] [WL][DEDYK] ---- Guild Wars ----

draculeq

Nowa mapa w 1.8  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy po ukazaniu si? wersji 1.8 chcesz gra? na nowej mapie?

• TAK
      38
    • NIE
      10
    • Oboj?tne
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewno crash albo coś :f, może niedługo odpalą.

PS. Jest to najlepszy serwer na jakim grałem :D a w Mine gram już ponad pół roku. Gorąco polecam.

Opublikowano

Nie polecam tego Serwera. Admini są w Gildii i dają sobie itemy np. Niezliczone ilości strzał. Teleportują się do graczy aby wejść do zamku lub jeżeli dana osoba jest w gildii teleportują się aby spisać koordynaty. A żeby było milej podam nawet nicki tych osób abyście uważali. Maxwell i Moskito pozdrawiam i nie polecam tego serwera.

Popieram ! ;)

[Jeden Powód Przez Który na pewno nie wbija na serwer .. Admni są w gildiach i dają sobie itemy .. żal ..  jaka to walka ? 

70832064763997575766.jpg

Sygnatura By ''defenseless''

Masz Problem Pisz do mnie

Opublikowano

kaczor4321 i MrToshi. Dodałem strzały bo jeden z graczy (walwe) notorycznie je kradł. Testowałem dzień i noc na wypadek jakby któryś z graczy prosił. Spawnowałem świnie bo mało ich było na serwie. Nie jestem także w gildii (moja inna postać jest w gildii). Koordynatów nie podajemy (dzień wcześniej namierzyliśmy zamek który stał się częścią oblężenia). I jedyne itemy jakie dodałem to strzały i kompas. To tyle. Ostrzegam także przed użytkownikiem kaczor4321, ponieważ pisze to z zemsty za to że prawie stracił zamek. Myślę, że się wytłumaczyłem się z tego. I obiecuję że więcej taka sytuacja nie będzie miała miejsca. A tak wogóle to jesteśmy modami nie adminami więc nie mamy pełnych praw. Dodam jeszcze że daję bany za obrazę (serwera, admina, moda, innych graczy), przeklinanie, cheaty oraz za notoryczną kradzież. Jeśli uważacie że dałem ban niesłusznie lub macie wątpliwości to piszcie tu albo na TS'ie (IP takie jak serwa).

PS: Draculeq co z serwerem?

Opublikowano

@kaczor4321 To że administracja gra w gildiach nie znaczy że sobie cokolwiek daje, gildia ma bardzo duże wymagania i caly czas ktoś gra także nie ma tak że ktoś sobie cokolwiek kiedykolwiek dał albo zrobił, a jeśli to osobiście go za to zjadę.

Serwer będzie online jutro do poludnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...