Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może zaczne od tego że w sprawach własnych serwerów do minecraft mam małą wiedzę ;)

mianowicie zrobiłem wczoraj swój serwer do Minecrafta na oryginalnych plikach ze strony minecraft.net ale później przeglądając różne strony na temat serwerów do minecrafta znalazłem pare interesujących rzeczy. mianowicie (nie wiem jak to się nazywa) ale coś takiego że moge mieć admina na serwie i wpisywać różne komendy np. na itemy itp. i teraz rodzi się z mojej strony pytanie czy moge na tym serwerze co mam zrobić coś takiego czy musze ściągać nowe pliki właśnie z opcjami dodania admina itp czyli pliki do postawienie nowego serwera? a jeśli tak czy tą mape na której gram w tej chwili na serwerze moge przerzucić do nowego serwera?

I mam jeszcze 1 pytanie co to sa te pluginy czy coś takiego? :D

każdą pomagającą mi odpowiedź oraz wnoszącą coś do tematu będę oczywiście nagradzał + :)

Opublikowano

aby miec adminia i zeby byl napis [admin] na czacie z kolorkiem musisz ustawic prefix i kolo dla niego

HeadAdmin:

default: false

info:

prefix: '&4[HeadAdmin]&f'

suffix: '&f'

build: true

inheritance:

permissions:

- '*'

- derp.derp

- fight.admin

tu jest HeadAdmin na czerwono w [] takim nawiasie kwadratowym

albo mozesz dac sobie Op wpisujac w konsoli op nick

plugin odpowiadajacy za rangi i uprawnienia to permisson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...