Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ INNE ] METIN2 I NIE TYLKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Mam taki problem , przy odpalaniu metina (byle jakiego czy to PL czy PRIV) wyskakuje mi taki oto LOG

DANE KOMPUTERA

Lenovo G 550 resztę można odczytać ze screena

PS: Ostatnio miałem windows xp professional i wszystko ładnie śmigało , a gdy przeinstalowałem system na windows xp black edition v8 i dodałem sterowniki wszystko się zepsuło , już przez chwilę mi działało , ale gdy zainstalowałem sterownik , po wyjściu z gry komp się zresetował i było możliwe tylko przywracanie systemu... Proszę o pomoc polecą +siki i 5teczki gdy uda mi się włączyć grę

Edytowane przez TheVolume

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie , nie , tam jest wszystko ok , kumplowi działa , mi jeszcze przed reinstalacją systemu działał , najprawdopodobniej nie mam sterowników 3d do karty graficznej intel pod lenovo g 550 , nie mogę ich zainstalować , a na liście sterowników przy grafice mam żółte wykrzykniki.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja tak mam po reinstalacji systemu, gdy serowników do karty graficznej nie zainstaluje ;) Jakieś 2 miesiące temu używałem modyfikacji windows "JG" też mi po pewnym czasie wszystko zaczęło się rozwalać ;)

EDIT@

Tam nawet w okienku pisze żeby sprawdzić konfigurację sterowników 3D (czyli karty graf.), a jak sam napisałeś nie możesz ich zainstalować, więc ich nie masz.

1327238783-U261492.png

Opublikowano

Ja tak mam po reinstalacji systemu, gdy serowników do karty graficznej nie zainstaluje ;) Jakieś 2 miesiące temu używałem modyfikacji windows "JG" też mi po pewnym czasie wszystko zaczęło się rozwalać ;)

EDIT@

Tam nawet w okienku pisze żeby sprawdzić konfigurację sterowników 3D (czyli karty graf.), a jak sam napisałeś nie możesz ich zainstalować, więc ich nie masz.

To może byś rzucił linka , pobieram ze wszystkich stron , instaluje i nic nie działa...

HB5fLf7.png

Opublikowano (edytowane)

Sorki za multiposta , ale musze jeszcze napisać ;)

mam jeszcze taki BŁĄD

Pobrałem ten plik , tylko jak go nie mam (w folderze w którym ma być) to nie wiem gdzie mam go wrzucić , więc jak by ktoś mógł u siebie na kompie wpisać w wyszukiwarce plików "iertutil.dll" i podał mi ścieżkę w której się znajduje to był bym wdzięczny ;d pójdzie +sik

PS: Ten błąd mam gdy próbuję cofnąć system lub przy uruchamianiu niektórych gier.

Edytowane przez TheVolume

HB5fLf7.png

Opublikowano

@Up

Więc tak

To jest ukryta treść, proszę

Twój pliczek który musisz pobrać ,skana nie daje bo to zaufana strona ,poza tym nieściagałem tego pliku ,ale kiedyś też coś potrzebowałem to z tej strony zawsze.

Jak już ściagniesz wklej go do foderu systemu pod nazwą "system32" .

Klikasz na ikonkę start wpisujesz system32 klikasz na folder wklejasz plik .

Odpalasz i śmiga ;) Pewnie będzie napis ,że brakuje jeszcze jakiegos pliku ,więc znowu pobierasz i wklejasz ;)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...