Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Chcialbym sobie porobic wrotka

swiistakk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sobie porobić wrotka, ale mam 280k amunicji(sab, x2, x3 i x4), nie chce jej tracic, tylko uzywac x1. Jest jakis bug, ze pomimo full amunicji, moge kupic x1?

Opublikowano

Jeśli masz z bota masz x2 , to co ty jej tracic nie chcesz ?

No nie wiem ja tam jak byłem flaxem i DK biłem to na dobijanie troszke szło :)

Kup sobie na handlu CPU amunicyjnie i po sprawie a i przyda się CPU rakietowy.

Zgadzam się kupuje nie zależnie od posiadanego ammo a jakby co z kociołka też dochodzi jeśli masz więcej niż możesz na statek wsadzić

Opublikowano

mam 23lf, wiec mogedac rade alfe z x1, a ammo mam z kociolka(120k x2, 80k x3, 50k sabu i 10k bialki). Nawet z cpu amunicji, nie bede mogl kupic x1. x2, x3 i sab, wolałbym zostawic sobie na specjalne okazje, a białke na wrogów.

Opublikowano

za boxy nie dostaje, bo mam juz full i wiecej mi dodaje, jedynie to z kociolka, a widząc wykrywalnosć bota, to w kazdej chwili można sie pozbyc 100% energii i wtedy zostanie sie bez amunicji

Opublikowano

człowieku po co ci x2 przecież gracza tym nie zabijesz ani co na jakies iventy typy binary masz x3

ja jestem leniwy i wrzucam 3 transporty sepromu w laser i wrota leca jak szalone a i tak mam tego jeszcze 300k

wiec nie oszczedzaj zycie masz jedno po co je marnujesz na gre :P a tym bardzej na wrota :P

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

człowieku po co ci x2 przecież gracza tym nie zabijesz ani co na jakies iventy typy binary masz x3

ja jestem leniwy i wrzucam 3 transporty sepromu w laser i wrota leca jak szalone a i tak mam tego jeszcze 300k

wiec nie oszczedzaj zycie masz jedno po co je marnujesz na gre :P a tym bardzej na wrota :P

Może i masz racje, tylko problem bedzie jak x2 sie skonczy ;p. Bede musial tracic x3, bo nie bede mial miejsca na kupienie x1^^. Dzieki wszyscy za pomoc, kazdy dostaje +

Opublikowano

nieeee ja mówie tu tylko o oszczedności czasu a x1 i rakiety masz z cpu co je kupuje jak jest ich mniej niz 1000/100 ale uważam że szkoda czasu na wrota z x1 skoro i tak cie to nie kosztuje

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

Strzelaj z x2 i x3 jak masz bota. Ja zawsze robię komplet wrót, i na gammie całe x2 i x3, czasem coś na betę zostaje. Reszta z x1 robiona.

Opublikowano

Zależy w jakie wrota wskakujesz. Alfa x1 Beta x1 ew. x2 Gamma x3 / x2 na podkręceniu i Delta x4/x3 ew. z podkręceniem na złotku.

ezgif-com-effects.gif