Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na to pytanie najprawdopodobniej znają odpowiedź "rejfensowscy" łucznicy - potrafią ustrzelić Darka 1 rapid shotem pomimo całego HP (nie, nie uderza później/wcześniej panterą), a GMi całą winę zwalają na błędy logów i lagi u gracza, chociaż wyraźnie zamiast 3x jest ok 6-9 po 3k..

Czysto teoretycznie czegoś takiego nie ma, a bynajmniej ja nie spotkałem się z czymś takim bym mógł to pobrać i odpalić, i mam nadzieję, że nigdy nic takiego nie wyjdzie.

Opublikowano

Chyba na wstępie każdego postu będę wrzucał duży link do tego co mam w sygnaturce.. Albo zrobię Tut jak korzystać z opcji szukaj na mpcforum.

Lopescio chcesz zrobić coś, czego oficjalnie nikt na żadnej Shaiyi nie zrobił? 1 dzień i było by to zablokowane na wszystkich serwerach, a zwłaszcza na PL bo sensu schodził na parę moich strzałek, a w ten sposób 1lvlowy noob mógłby go zabić na hita... Przecież on by się zapłakał, podobno na ts rejfensów dochodziło do Dantejskich scen ale po czymś takim by ta gildia przestała istnieć. :D

Swoją drogą, zapytam tu bo nie ma innego tematu do oficjalnego śmiania się z lajtów: Gdzie Te Lajty Na 1-60? Wszyscy wiemy, że Ordalicium przeszło na Darki i współpracuje z Gromem.. Dlatego nagle pando stało się oblegane tak jak przez ostatnie 10 miesięcy przed wakacjami, że 10 lajtów na metr kwadratowy? Czy tylko wakacje się kończą i dzieci idą do szkoły? A może wszystko to poszło na Hesperę próbować szczęścia w INOX itp. śmiesznych gildiach? :D