Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shinyusha?

CisPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pewnie niektórzy z was słyszeli o tym filmie jest to podobno najstraszniejszy horror bez efektów specjalnych, wszystko na żywo i jest zakazy w wielu krajach. I teraz mam pytanie czy wiećie skąd to można pobrać lub gdzie to obejrzeć? Bo szukałem w google ale nic nie znalazłem. o.O Jeśli ktoś znajdzie to będe m€ dawał plusy do końca MPC xD

Opublikowano

Dziwne, macie tu komentarz który znalazłem w necie:

Odpowiedziano: 2011-07-02 23:20:03

Oglądałem ten film na jakiejś japońskiej stronie, w tym filmie nie efektów specjalnych tylko wszystko to jest na serio jak np. diabeł rozpruł człowiekowi brzuch, film jest o wiosce w której mieszka czarownica którą jak palą na stosie to wzywa najstraszniejsze siły mroku żeby zniszczyły wioske, przy nakręcaniu filmu zginęło 327 osób, dlatego to taka straszna tajemnica, jeszcze sie po tym filmie nie otrząsnąłem.

Ale jak horror może być tak straszny żeby go zakazać? o_O

Opublikowano
Ale jak horror może być tak straszny żeby go zakazać? o_O

Nie mało takich, głównie japońskie/chińskie (daleki wschód :P)

Szukałem, ale nic, tylko jakieś pytania na zapytaj ;x Wątpię, że znajdziesz.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Heh porządne ciekawe jak to kręcili że nikt nie powiedział o tym policji o0\

A może tu?

http://sharegods.com/promo-4.php?pin=101163&query=Shinyusha%20Movie&domain=easyfileworld.com

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Heh porządne ciekawe jak to kręcili że nikt nie powiedział o tym policji o0\

A może tu?

http://sharegods.com/promo-4.php?pin=101163&query=Shinyusha%20Movie&domain=easyfileworld.com

Pewnie trojan, nie pobieram w ciemno ;d

Opublikowano

Przeczytane na pewnym forum:

Film jest zakazany bo nie ma tam żadnych efektów specjalnych. Przy kręceniu filmu PONOĆ zginęło około 300 ludzi. Film ma kilka tytułów dlatego ciężko go znaleźć.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Pooglądaj sobie jakieś snuff movie(Google it, jeżeli nie wiesz co to) i tyle.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie ma szans nie znajdziemy tego filmu :/ od 2 godzin staram sie go znalezc na polskich,japonskich,niemieckich,chinskich i bulgarskich forach i NIC.Znalazlem 2 linki do tego filmu jednak zostaly usuniete przez autora.Dziwne prawda?

Opublikowano

Jeżeli o czymś jest dużo szumu a nikt nie ma prawdziwych dowodów to prawdopodobnie ściema =] To coś takiego jak smok :>

Opublikowano

Szukałem nic nie ma :P szkoda bo bym sobie zobaczył xD

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

No właśnie nikt nie może znaleźć ale to w niektórych krajach nie jest zakazane i jestem Ciekaw czy w jakiejś wyporzyczalni DVD mają coś takiego xD

Opublikowano

@UP

Wydaje mi sie ze to nie jest fake.Podobno jeszcze rok temu mozna bylo go zobaczyc na pewnej japonskiej stronce z filmami online. :) <tak wyczytalem na jakims polskim forum jednak to tez nie wiadomo czy to prawda.> Jak przeszkiwalem http://www.google.co.jp/ to znalazlem cos na styl wikipedi i tam byla przetlumaczona nazwa horroru i jego opis.Nie wiem moze to tez fake ale wydaje mi sie ze nie.Jak chcecie moge wam dac linka. :wg tlumacza to WIELKI KROL TERRORU.

Opublikowano

Zakazany horror - to musi być zajebiste chciałbym to zobaczyć ;d szkoda że w sieci nie można znaleźć, pewnie nawet jak znajdziemy jakiś link to będzie trojan czy key więc uważajcie ;c

@down

i twoim spamem -.-

Opublikowano

@Up

Blught.... To nie horrror to ... blught ....

@Topic:

Słyszałem że na jedym forum zagranicznym ktoś podesłał linka po czym go zbanowano peramentnie oraz zakazanu mówić o tym filmie

aqcu39P.png
Opublikowano

To jest moje zdanie :

Wiem ze zaraz zostane zhejtowany max ale to jest fake 100%...

300 ludzi zginęło ? Film zakazany na całym świecie ? To dlaczego nigdy o nim nie słyszałem w telewizji, albo nie przeczytałem w gazecie ?

Jak sie wpisze w google frazę 'Shinyusha' to wyskakują tylko pytania typu 'czy słyszeliście o...'. No dajcie spokój....

Ta głupia bajka trolli z 4chana rozniosła się po internecie. Ludzie, ogar. Nie ma takiego filmu.

63989389769756300986.png

Opublikowano

@Up Bardzo śmieszne.

Znalazłem jakiś download ale nie pobierałem bo pewnie wirusy ale jeśli ktoś chce na hardcore to zapraszam wink.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To jest moje zdanie :

Wiem ze zaraz zostane zhejtowany max ale to jest fake 100%...

300 ludzi zginęło ? Film zakazany na całym świecie ? To dlaczego nigdy o nim nie słyszałem w telewizji, albo nie przeczytałem w gazecie ?

Jak sie wpisze w google frazę 'Shinyusha' to wyskakują tylko pytania typu 'czy słyszeliście o...'. No dajcie spokój....

Ta głupia bajka trolli z 4chana rozniosła się po internecie. Ludzie, ogar. Nie ma takiego filmu.

może i tak, ale jeżeli film jest zakazany to się o nim nie mówi, jak 1 z userów napisał nawet nawet o nim mówić nie można, jeżeli by zaczęli o nim gadać to od razu by większość go zaczeła szukać

ale też uważam, że to może być fake ale nie napewno nie w 100%, narazie film zostaje legendą, aż ktoś prawdziwych dowodów na istnienie jego nie da

fs.png

Opublikowano

Nie wiem po co szukać coś, co na 99% nie istnieje.

Jeżeli tak Cię ciągnie do realistycznych obrazów śmierci, gwałtów itp. to obejrzyj jakiś snuff movie, np. serię The Guinea Pig. Na pewno zaspokoi to Twoje wymagania.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...