Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jak Ci się wyłacza to coś piszę czy po prostu nic nie ma :D

Opublikowano

@Up

Nie sądze...

Reinstalowałem minecrafta 2 razy nadal to samo,dałem uruchom z zgodnością windows xp oraz uruchom jaki admin nadal to samo :/.

Opublikowano

Po co ma to robić? Wgraj najpierw zwykłą mapę tamtą usuń lub czasowo przenieś. Mogę się założyć o plusa że jest jakiś błąd z mapka i dla tego Cię wywala sam tak miałem, ale długo by mówić o naprawianiu itp...

Więc najpierw sprawdź czy to jest przyczyną.

Opublikowano

Hm.

Mój kolega miał podobnie, ale z Gta San Andreas.

Grał single/multi, i równo po 30minutach, gra mu się wyłączała.

Zeskanuj cały komputer antywirusem, bo na 60% to wirus.

Niestety, jeżeli anty wirus nie może usunąć, to format...

Mój kolega musiał robić...

I jeszcze jedno pytanko- czy inne gry działają dobrze?

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Grafika siada albo antywirus go wyłącza.

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Jaka u ciebie temperatura może komputer się przegrzewa i wyłącza grę.

Kiedy ci się tak zaczęło wyłączać?

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

dorzuccie odrazu wylamana plyte glowna stopiony rdzen od procka i pochlapany farba dysk twardy ...'

@

skan antyvirem tylko nie avastem panda i innym gownem

usuniecie calkowite MC

programen TuneUp czyszczenie rejestrow defragmentacja i defragmentacja rejestrow

ponowny skan anty wira

zainstalowanie mc

Opublikowano

Jaka u ciebie temperatura może komputer się przegrzewa i wyłącza grę.

Kiedy ci się tak zaczęło wyłączać?

Umiesz czytać?

@

Wczoraj jeszcze działało ;/

I jak by się przegrzewał, to cały komputer by się wyłączał -,-

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano (edytowane)

A wgrywałeś coś do minecrafta? Grzebałeś w plikach?

@2up

Zanim coś napiszesz przeczytaj dokładnie.

Edytowane przez CrisPL

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...