Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] KbotGG demo na zawsze(?)

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moglby mi ktos wytlumaczyc jak to zrobic , mam wykupiona licencje noGG i jak wpisze nowego jabbera to nadal mam ten sam Customer i widac moja licencje

Wyżej pisali że jak się ma licencje to ... nie da się chyba że z innego komputera.

Opublikowano

działa. Prośba do autora tematu, edytuj post, wiele osób już wie o co kaman i nie chciało by, aby zostało t usunięte, naprawione

Flax - Zbieram +

Flax - 16 lvl

Flax - Goliath

Flax - pl2

Flax - Fe

Flax - Używam WP

Flax - Biobot 2.2.0

22275.gif

33876.png

26422yx3.png

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Flax wypierdalaj sknero, robisz tylko pod siebie, a co jakbyś to ty tego nie zobaczył?

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

Witam wszystkich otóż tu zgromadzonych w tymże miejscu :DD A ja wykorzystalem licencje na 24h jakis miesiac temu;) Czy mimo to ten bug albo co bedzie mi działał?

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

działa. Prośba do autora tematu, edytuj post, wiele osób już wie o co kaman i nie chciało by, aby zostało t usunięte, naprawione

Flax wypierdalaj sknero, robisz tylko pod siebie, a co jakbyś to ty tego nie zobaczył?

Nie rozumiem ni jednego ni drugiego <_<

@UP tak powinien nowe konto na jabber i powinno być git o ile nie masz nic wykupionego (noGG naprzykład)

Opublikowano

flax chce żebyś usunął 1 post żeby więcej osób się nie dowiedziało o bugu, czysty pokaz umiejetności pijawki... zarodek "mam ale nie dam"

Opublikowano

Powiem tak jak bym chciał to zatrzyać dla siebie to bym tego tutaj nie pisał wy się dzielicie z graczami jak wychaczycie cos to ja wychaczyłem to sie dzieje. Nie pasuje prosze wyp**** z tematu. Dziękuje myśle że nikt nie usunie 1 posta i wszyscy się o tym dowiedzą wkońcu pieniądze drogą nie chodzą!

Opublikowano

Hugo myślę tak samo dlatego dałem ci full + jesteś zajebisty dla mnie, bo masz coś co wstawiłeś i nie usunąłeś tego po czasie:) dziękuję

Opublikowano

Hugo myślę tak samo dlatego dałem ci full + jesteś zajebisty dla mnie, bo masz coś co wstawiłeś i nie usunąłeś tego po czasie:) dziękuję

Nie ma sprawy i dziekuje za + ale nie były potrzebne temat nie dla tego zrobiony. Ja nie taki jak ludzie gdzie piszą Tut-a o 12:00 o 12:05 jest edycja np *** i kropka... wkurzające to jest jak sie dzielić to sie dzieliś jak to kumpel mówi "Jak się bawić to sie bawić drzwi wyjebać okno wstawić" Skasują trudno ale mam tą satysfakcje że pomogłem komuś. Dziękuje za uwage ;)

Opublikowano

A więc tak: rejestruje sie na register.jabber.org wlaczam kbot cc wlaczam user/pin pisze login z koncowka @jabber.org klikam refresh loguje sie i to co zawsze ;P TWOJA LICENCJA WYGASŁA ;) moze cos robię źle??

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

hugo w sumie racja ale jak wstawisz buga .. możesz zostać znienawidzonym na forum do końca życia przez "śmietanke"

To jest czysta prawda, a nie spam

Opublikowano

hugo w sumie racja ale jak wstawisz buga .. możesz zostać znienawidzonym na forum do końca życia przez "śmietanke"

To jest czysta prawda, a nie spam

Nie obchodzi mnie to wiesz ilu ludzi mnie nienawidzi w tzw. RL? prawda kumpli mam mase aż 2 którym moge ufać ale przez te 15 lat nauczyłem się to olewać niech mwią,piszą co chcą bana mi dadzą? prosze bardzo czekam...

Zakupiłem sobie tą licencje noGG a dalej moge robić wrotka ( demo nie używałem tego buga skończyło się wczoraj o 20.26 :D) to tak apropos alfe mi dzis przed chwilką zrobiło <_< dziwne....

Opublikowano

Serdecznie dziekuje ps. to portal do ukazywania tym podobnych bugow inny ueserom czyli dzielenie sie tym Zapraszam do dawania minusow zyda co pisza usn too bo naprawia pewnie ze naprawia ale niech nie jeden uzwa a cala forum przeciez o to tu chodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...