Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]lukajcie na to ^^ kamer do sądu z nim !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam . przedstawiam wam moda Kamera oraz fb by erpel na allegro . : http://allegro.pl/metin2-fishbot-i1790337882.html

nie wiem co to za debil ale kamer dawaj z nim do sądu i za prawa autorskie wyciągniesz sporą sume PLn !! Ty zrobiłes moda a on sprzedaje twoją prace na sztuki za 15zł ; x

co o tym sądzicie ?

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

I co z tego. Ktoś to kupi ( jakiś dzieciak ; neo ) i złamie prawa autorskie. Ja na miejscu Kamera bym podał do sądu, chociaż za próbę złamania tych praw.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

musiał by zaplacic kamerowi za prawa . ale to ze juz wystawił to cos ..

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

delete.png .

Opublikowano (edytowane)

Też myślałem nad tego typu zarobkiem, ale w moim wydaniu byłby to poradnik jak, gdzie i kiedy używać fishbota wykonany w 100% przeze mnie. Pliki są ogólnodostępne, wystarczy wpisać w google nazwę i mamy to co chcemy mieć, więc żadne to łamanie prawa. Ale jakoś nie miałem na to czasu :P / A kamer też święty nie jest, na swojej stronie udostępnia "Nowy wygląd okien" wykonany przez pewnego użytkownika tego forum bez jego zgody, więc w pewnym sensie też łamie prawo..

A co do linku wyżej, wystarczy zgłosić do allegro, że ta osoba nie jest twórcą i nie otrzymała pozwolenia na rozpowszechnianie owych programów i aukcja zostanie zakończona.. - Ale kto by na to wpadł.. lepiej dać kolejny temat na forum ¬¬

Edytowane przez omnix01
Opublikowano (edytowane)

Ktoś, kto zna tego bota i zna Kamera wie, że nie sprzedawałby swoich haxów za pieniądze bo on nic za to nie chce, że zrobił moda i ludzie na nim grają.

Też myślałem nad tego typu zarobkiem, ale w moim wydaniu byłby to poradnik jak, gdzie i kiedy używać fishbota wykonany w 100% przeze mnie. Pliki są ogólnodostępne, wystarczy wpisać w google nazwę i mamy to co chcemy mieć, więc żadne to łamanie prawa. Ale jakoś nie miałem na to czasu :P / A kamer też święty nie jest, na swojej stronie udostępnia "Nowy wygląd okien" wykonany przez pewnego użytkownika tego forum bez jego zgody, więc w pewnym sensie też łamie prawo..

A co do linku wyżej, wystarczy zgłosić do allegro, że ta osoba nie jest twórcą i nie otrzymała pozwolenia na rozpowszechnianie owych programów i aukcja zostanie zakończona.. - Ale kto by na to wpadł.. lepiej dać kolejny temat na forum ¬¬

Akurat w to uwierzę. Wątpię, żeby Kamer dodał do swojego bota coś bez zgody właściciela. Jakoś ludzie udostępniają jego moda na forach i nic o tym nigdzie Kamer nie napisał. I skąd ty wiesz o tym dodatku do moda, że nie posiada praw autorskich ? Co do tego allegro to nie każdy musi posiadać konto czy zgłaszać przewinienia. Ktoś inny to zrobi. Nie musimy to być my.

Edytowane przez LaYeR91

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kamer modyfikuje pliki gry to samo w sobie jest nielegalne. Prędzej by kamera po sądach ciągali niż tego dzieciaka ;x

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano (edytowane)

KaMeR zobaczy to się wypowie i tyle, a allegro weźmie sprawę pod lupę i jeśli uzna to za nielegalne to zakończy aukcje i dalej sami będą się z nim bawić.. a tekst gościa " fishbot i metin2mod są mojej własnej przerabianej konstrukcji" do mnie nie przemawia - wesoło będzie jak ktoś zaraz wystawi nowszego erpela z funkcją GM Search..

Edytowane przez omnix01
Opublikowano (edytowane)

do zamkiecia

Edytowane przez ' Reload

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

delete.png .

Opublikowano

Ja na miejscu kamera bym nie szedł bo i tak tworzenie cheatow do gry itp to po trochu hackerstwo i łamanie prawa więc lepiej nie , jeżeli ma mieć kłopoty.

Opublikowano

Jesli ktos to kupi to kamer moze go do sadu dac :D swoja droga co za debil sprzedaje moda na allegro xD

KaMeR nie musi iść do sądu, po prostu po kolejnej aktualizacji metina przez GF nie wypuści nowego moda, bo po co? On to zrobi, ktoś to sprzeda - jaki w tym sens? :F

Opublikowano

UP@

Sęk w tym że on na na razie ich nie łamie, łamaniem było by gdyby sprzedał- czerpał korzyści materialne- bez zgody autora...

A jak ktoś komuś grozi np.pobiciem to ma sprawę za grożenie a tu za próbę sprzedaży czegoś co do niego nie należy.Inny przykład wystawiam samochód ,który nie jest mój.Kamer nie pójdzie do sądu ponieważ łamie zasady gry i GF by mogli go podać również do sądu.

Zbieram plusy!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...