Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prośba

kiele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam prośbę kupiłby mi ktoś PSC za doładowanie orange za 25 zł ? (PSC za 25zł) u mnie niestety nie ma takich kart trzeba jechać bardzo daleko ;/

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

@PawelIv , wiem wiem. Na tym forum praktycznei nikomu nie można ufać.

Ale co do tematu , nie znaczy że ten kolega jest oszustem czy cos. Bo może zeczywiscie chce normalnie kupic kbota bez oszustw. Tylko to jest takie forum , gdzie nie można ufać każdemu , kto sie zarejestruje...

Opublikowano

@PawelIv , wiem wiem. Na tym forum praktycznei nikomu nie można ufać.

Ale co do tematu , nie znaczy że ten kolega jest oszustem czy cos. Bo może zeczywiscie chce normalnie kupic kbota bez oszustw. Tylko to jest takie forum , gdzie nie można ufać każdemu , kto sie zarejestruje...

dzięki chce kupić kbota bez oszustw bo dzwoniłem nawet do taty w warszawie i tam w okolicach nie ma psc ;(

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano (edytowane)

Ale twój tata nawet nie musi wiedzieć. NAPEWNO jest w warszawie.

Wejdź w to , i wpisz nazwe miejscowsci i to gdzie twoj tata jest aktualnie.

To jest ukryta treść, proszę

Ono ci wyszuka i pokaże te miejsca. Obejrzyj je i poprostu zadzwoń do taty ;)

I jeszcze zostaje opcja kupienia przez allegro. Napisz do madry12 , on kupował przez to może da ci linka do tego mi to kiedys pokazywał

I PSC kupisz w każdym salonie komputerowym VOBIS

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

właśnie w tym problem jest że z tego korzystałem i starszy tam poszedł ale jeden budynek wyburzony a drugi od lat nie działa....

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

hahaha no umarłem , nie masz zaufania do krewnych /znajomych a na forum szukasz ludzi ? gdzie połowa będzie chciała pierw doładowanie od Ciebie .... przemyśl sprawę lub napisz do tej osoby ( madry12 ) .

Opublikowano (edytowane)

kiele kod paysafecard możesz kupić na allegro. Ja byłem zmuszony kupić sobie właśnie tą drogą (nie moja wina że ekspedientka do debilka). Niestety, kupując kartę o wartości 20 zł płacisz na allegro 22 zł (nie płacisz za przesyłkę).

Kupujesz na allegro, przesyłasz kasę np. przez przelew pocztowy bądź bankowy, przez Płacę z Allegro. Koleś wysyła kod w ciągu 15 minut od potwierdzenia dostarczenie do niego kasy ( u mnie było 20 minut). Polecam!

Tutaj masz linki do aukcji:

Jeżeli chcesz kupić licencje do Kbot NoGG do wystarczy karta 20 zł PSC.

Nie musisz być pełnoletni być dokonać przelewu pocztowego! Czekasz tylko ze 3 dni jak dopłynie kasa do kolesia. On Ci przesyła kod na twój adres e-mail który jest ustawiony na twoim koncie Allegro.

Edytowane przez Madry12