Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań.Niedawno zacząłem grać w lola.Mam nadzieję że mi pomożecie.

1.Czy jeżeli zrobię 2 konto jedno na East drugie na West,mogę grać i na na E i na W czy muszę mieć np 2 lole albo coś.?

2.Mam 1515 pkt.Kogo polecalibyście mi kupić.? Albo czy lepiej dozbierać troche tych pkt.?

3.Jest coś takiego w LoL'u że pokazuje moje wszystkie kille dedy asysty,albo zwcięstwa porażki i opuszczone.? Jak tak to gdzie.?

Z góry thx.

Opublikowano

Witam mam kilka pytań.Niedawno zacząłem grać w lola.Mam nadzieję że mi pomożecie.

1.Czy jeżeli zrobię 2 konto jedno na East drugie na West,mogę grać i na na E i na W czy muszę mieć np 2 lole albo coś.?

2.Mam 1515 pkt.Kogo polecalibyście mi kupić.? Albo czy lepiej dozbierać troche tych pkt.?

3.Jest coś takiego w LoL'u że pokazuje moje wszystkie kille dedy asysty,albo zwcięstwa porażki i opuszczone.? Jak tak to gdzie.?

Z góry thx.

1. Jak chcesz grać na east to dajesz change region i wybierasz east. A jeżeli chcesz wejść na konto które jest na west to dajesz change region i wybierasz west.

2.

To jest ukryta treść, proszę

3. Naciśnij na ikone Takiego ludzika(znajduje się ona koło zakładki sklepu)

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano (edytowane)

1.Gdzie jest ten change.? :D (mam po polsku Lola jbc.)

3.Chodzi Ci o ikonkę przywoływacza.? Tam możesz ją tylko zmienić nic o statach nie ma.

Edytowane przez TrojaninPL
Opublikowano

Zmiane regionu gry masz w launcherze po lewej stronie (zmieniasz przed kliknięciem play), a statystyki masz po prawej od takiego pomarańczowego przycisku (sklepu)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jest, ale jak grasz z botami musisz dokończyć rozgrywkę bo inaczej jak wyjdziesz przed czasem to nie będzie pokazane

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

Ale jak wchodzę w Profil przywoływacza,tam mam tylko 3 okienka :kille,wygrane i coś tam jeszcze.A w historii gier,jest tylko 10 ostatnich gier.

@edit

Widzę u kumpla który ma 30 lvl że w tym profilu ma :statystki rozgrywek rankingowych.

I teraz.Ja wgl tego nie mam.Od którego lvl to jest.? I jak grać rozgrywki rankingowe.? Jakbyś mógł odpowiedziec.;)

Edytowane przez TrojaninPL
Opublikowano

Bo historia gier pokazuje tylko 10 ostatnich. Rozgrywki rankingowe są dostępne od 30 lvl, wchodzisz na nie tak samo jak to normalnej gry tylko kiedy wybierasz na jakiej mapie chcesz grać po prawej masz normalną rozgrywkę, a pod spodem rankingową

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Na tej stronie powinno być, jak nie ma to nie będziesz wiedział. Takie statystyki będziesz miał jak zaczniesz grać rankedy z normali czegoś takiego nie ma

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

możesz zobaczyć swoje takedowny, zabite miniony i winy na swoim profilu. Dokładniejsze statystyki będziesz miał gdy zaczniesz grać rankedy :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...