Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot

Venomekkk87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym użytkownikiem na mpc i mam problem z kabot-em Otóż kupiłem licencje noGG do kabot-a i jak juz wszystko zrobiłem to pisze mi tak gdy go włączam Get server list i wybieram potem get user info done loading game done checks licence... i od nowa wszystko i tak ciągle może źle coś robie ale u kolegi działa może coś poradzicie. Oczywiście będą +.

Opublikowano

Witam jestem nowym użytkownikiem na mpc i mam problem z kabot-em Otóż kupiłem licencje noGG do kabot-a i jak juz wszystko zrobiłem to pisze mi tak gdy go włączam Get server list i wybieram potem get user info done loading game done checks licence... i od nowa wszystko i tak ciągle może źle coś robie ale u kolegi działa może coś poradzicie. Oczywiście będą +.

Tak się robi gdy nie masz licencji i przekroczysz swoje 24h darmowe. Spróbuj zainstalować jeszcze raz wszystko do nowa.

Opublikowano (edytowane)

Masz najnowszą wersję?

Jest już 5.15

I czy zalogowałeś się do kbotcc?

Edytowane przez damian550
Opublikowano

Tak mam 5.15 wersje próbuje instalować od nowa wszystko ale to nic nie daje dalej tak samo ale jak chodzę to kolegi to działa, a przecież tak samo włączam

kbotcc i jabber :)

Opublikowano

Jak zakupiłeś Kbota, to pewnie masz już zarejestrowanego customera... Czyli teraz masz 5E na koncie, wystarczy wymienić na licencję Kbota. Jak? Zobacz w tutorialach. Nie chce mi się 30 raz tego pisać.

Opublikowano

Jak zakupiłeś Kbota, to pewnie masz już zarejestrowanego customera... Czyli teraz masz 5E na koncie, wystarczy wymienić na licencję Kbota. Jak? Zobacz w tutorialach. Nie chce mi się 30 raz tego pisać.

Ale ja już dawno to zrobiłem i dalej nic nie działa pisze mi że mam jeszcze 4237 days 20hours 10 min i tylko u mnie na komputerze nie działa ani na laptopie a u kolegi działa. Kompletnie nie wiem co robić już chyba wszystkiego próbowałem nawet komputer z formatowałem i dalej nic...

Opublikowano

ja zbocze troche z tematu czy korzystacie juz z kbota normalnie skonczyło sie skanowanie?

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Polecam gruntowny reinstal , wypieprzenie całego folderu kbot + regedit i z tamtąd też wywalić. I ważna sprawa , sprawdź czy czasem nie zablokowałeś kbota w Zaporze XP , czasami przypadkowo klikniesz i masz problem.

I po reinstalacji sprawdź dobrze , czy wszystko w Kbotcc jest wpisane , w user pin loginy ma być bez @.

Opublikowano

Polecam gruntowny reinstal , wypieprzenie całego folderu kbot + regedit i z tamtąd też wywalić. I ważna sprawa , sprawdź czy czasem nie zablokowałeś kbota w Zaporze XP , czasami przypadkowo klikniesz i masz problem.

I po reinstalacji sprawdź dobrze , czy wszystko w Kbotcc jest wpisane , w user pin loginy ma być bez @.

Co to jest regedit ? Ja mam Windows 7 i ty masz chyba racje ponieważ jak pisałem do Ivana napisał mi żebym wyłączył wszystkie programy antywirusowe ale to nic nie dało. Znalazłem regedit tylko ja mam to usunąć i jeszcze raz zainstalować czy jak.

Opublikowano

Działa tylko jak mnie ubija to tak samo się dzieje jak wcześniej pisałem i muszę od nowa regedit i usuwać folder kbot czy wiecie może jak to naprawić

Opublikowano (edytowane)

No to już niestety nie wiem , spróbuj odejsc z klanu(wojny klanowe) , czasem naprawde pomaga.

A jak nie , to sproboj x1 i x2/x3. Tam czasem ci mocniejsi nie latają

aa i pamiętaj o konfach do bota. Czyli ok. 18 bo2 reszta speed. Obie konfy tak mają być , lub jak chcesz i masz to można jeszcze 31 bo2. Lecisz wolno , ale z profilem i tyloma osłonami ciezko jest cie ubic

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

No to już niestety nie wiem , spróbuj odejsc z klanu(wojny klanowe) , czasem naprawde pomaga.

A jak nie , to sproboj x1 i x2/x3. Tam czasem ci mocniejsi nie latają

aa i pamiętaj o konfach do bota. Czyli ok. 18 bo2 reszta speed. Obie konfy tak mają być , lub jak chcesz i masz to można jeszcze 31 bo2. Lecisz wolno , ale z profilem i tyloma osłonami ciezko jest cie ubic

Dobra i tak wielkie dzięki jakoś sobie poradzę temat zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...