Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] - Problemy z PL3

sirfriday

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem gdy chcę się zalogować na moje konto na świat PL3 (Polski 3) to loguje mnie i wywala znowu do strony głównej. Nie wiem czy server nie jest offline czy może też oni coś robią ale nie mam pojęcia stąd moje pytanie.

Opublikowano

Mi działa bez problemu, może dostałeś bana?

Na 4 kontach ? Wątpię pisało by coś przynajmniej . Inne servery działają więc nie mam pojęcia.

Opublikowano

Stary masz bana xD^^ 4 konta z takim samym user id.. -.- tak samo mialem tylko ze ja 3 konta ^^ Napisalem emaila do suportu i dowiedzialem sie ze mam bana ^^

i to 2 dni temu zakladaj nowe konto i jak bocisz to nie caly czas bonus boxy ^^

Opublikowano

Nie wiem, jak możesz założyć 4 konta na to samo ID Mikołaju! Nauczysz buga? Hah.

Co do tematu - zaczekaj, może przeciążenia. Wyświetla się jakiś komunikat błędu?

Opublikowano

fes zrob tak gdy logujesz sie i wypierdala cie (sory za slofko ale to jest najlepesze okreslenie) zobacz na link i zobacz czy na koncu pisze EROR=99 jesli tak masz masz perma :D

Opublikowano (edytowane)

PaweliV Bug jest prosty wrecz bardzo prosty.(Pisz na pw)

Co do tematu mi niepisal nawet EROR=99 ^^ wrecz nic niepisalo strona strartowa jak mowie

Napisalem emaila do suportu i perm ban :)

Edytowane przez Sw_Mikolaj
Opublikowano

Po pierwsze restartowałem kompa, czyściłem z ciasteczek, usunąłem cały katalog Mozilli (twardy reset przeglądarki), wszystko po usuwałem. Nawet operę zainstalowałem.

Po drugie jak napisałem nie wyświetla mi żadnego błędu, nic po prostu kieruje do strony głównej. Możliwe przeciążenie, ale jak bym dostał bana to chyba bym mi to pokazało ? Jakiś błąd czy coś w tym stylu. No niestety. Czekam może samo się naprawi ^^ W co wątpię, więc gram do nowa.

Opublikowano

1 konta miały 28 dni?

2 bociłeś tylko czy coś jeszcze (chodzi o coś za co nie ma ostrzeżeń tylko perm)

jezeli

1 nie

2 tak

to chyba niestety nie masz kont :/

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano (edytowane)

xaforib nie 4 tylko 3.. ^^ i to z linku bonusowego :D I oco chodzi ci z tym Sposób na "darmową" licencję na Kbot'a ^^

Edytowane przez Sw_Mikolaj