Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, a wiec zaczne od poczatku:

Wymienialem sie z kolesiem yangami miedzy serwerami, wszystko sie udalo tylko ze jak ja wystawilem shopa za 999kk. to podeszla jakas ninja i gdy on kupywal nagrala to frapsem i napisala date godzine i wszystko i powiedziala ze wysyla do teamu metin2, za handel yangami na allegro(w sensie ze ja kupilem). Kiedy juz skonczyla nagrywac(chyba nie wiem) moj ziom z ktorym sie wymienialem potwierdzil ze to byla tylko wymiana miedzy serwerami ja zrobilem ss(razem z tym co pisala ta ninja). I jeszcze jeden mankament ten koles wczesniej sprzedawal yangi na allegro o czym dowiedzialem sie dopiero pozniej :<. Czy nie dostane bana? Co wy o tym myslicie? Prosze was o wypowiedzi.

Opublikowano

Kupowanie np. potek za 999kk jest nielegalne ?

Nigdzie o tym w regulaminie nie piszę, wątpię, żeby dali Ci za to bana...

Nie raz ludzie z gildii/ja ludziom z gildii pożyczałem sporo kasy właśnie przez tobołek...

Nikt chyba by nie dawał 50x po 9,999,999yang....

52287137559562145640.png

Opublikowano

Na 100% nie dostaniesz bana przeciesz mogles handlowac z swoim sklepem duzo osob tak robi a pozatym myslisz ze jak ludze handluja powyzej 1kkk

Opublikowano

Przecież wystawiłeś jakiś przedmiot, na przykład licząc na to, że jakiś głupek kupi Ci za 999kk :). Nie dostaniesz bana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...