Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z sorowcami na mapie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam duzy problem.Wykupiłem serwer przez 3 dni konfigurowałem pluginy oraz budowałem mapę by dojść do doskonałości.Z przekonaniem ze będzie pomocny , wgrałem plugin AntiXray.Wszystko spoko kolega przetestował i działało, ukrywało wartościowe złoża przed cziterami , lecz gdy doszedłem do wniosku ze spowalnia to dedyka wpisałem /axr off wyskoczyło ze (no worlds to restore) wiec usunąłem plugin i resnalem serwer,Pozniej juz nie było lagow i zacząłem normalnie kopać i budować domek lecz dziwiło mnie to ze przez 20 min kopania nie znalazłem nic poza 2 klockami redstona.Kolega wbił na czicie i zdziwiony stwierdził ze Xray mi się zepsuł i usunął wartościowe złoża za całej mapy , później po odejściu jakichś 1000 klocków od kopalni napisał ze tam masa sorowcoj czyli tak jak powinno być.Teraz moje pytanie , czy idzie te sorowce jakoś przywrócić,mapy nowej nie będę generował bo miasto się rozrosło już ładnie.Proszę o szybka pomoc.

Pozdrawiam eskadra!

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Owszem, jest opcja zapisania budynku i wklejenia na nową mapę. A co do AntiXRaya to nie wiem, mi się nigdy tak nie robiło, bo nie usuwałem. :D

Opublikowano

Dziekuje za odpowiedzi, lecz wiele one nie pomogla ... bo na polowie mapy nie ma sorowcow . Ludzie tez narzekaja ze ubogo bo raz na ruski rok troche wegla znajda..

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)