Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElvenCraft [NO-WL][NO-Premium][Dedyk]

ElvenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie pisałem nic takiego że serwer nie ogarnięty .. na początku spytałem co tu jest z survivalu bo na mpc jest napisane survi+fb ... admin odpisał że moby ale coś już miał jakieś wonty ... a potem tak jak wcześniej napisałem powiedziałem że ide poszukać jakiegoś survi a admin to spierdalaj i dał mi bana ... i nie wymyślaj że mówiłem że serw nie ogarnięty sam pewnie jesteś tym adminem

Lubie placki ^.^

Opublikowano

Bialek, plułeś się do graczy, mówiłeś że jestem nie ogarnięty, że serwer jest pojebany. Może jeszcze cię w rączkę miałem pocałować ? -.- Ciężko jest odpowiadać na pytania każdego gracza, wtedy kiedy serwer jest zapchany .

Co do serwera: WL NIE MA. SERWER JUŻ NORMALNIE DZIAŁA. MOŻNA SPOKOJNIE GRAĆ :)

Ktoś pytał się, ile serwer ma slotów, ma 20 slotów .

Edit: Nie dodałem, że WL jest TYLKO na czas trwania prac nad serwerem . Gdy tylko się one skończą, wl zostanie wyłączona i każdy gracz będzie mógł normalnie wbić i grać .

Opublikowano

Ludzie, umiecie czytać ? Napisałem, że wl jest wtedy kiedy trwają prace nad serwerem . Teraz akurat, serwer jest off, bo coś sie stało z pluginami . Teraz mamy zamiar wszystko naprawić i dopiero oddać serwer w wasze ręce .

Opublikowano

Hm.. WL najpierw było w nocy po sabotażu na mape, potem z południa kiedy xauth padł... Nie ma WL, serwer 20 slotowy.

tzn:

1.NO-WL - brak White listy.

2. No Premium- Nie potrzeba premium.

3- WL tylko wtedy kiedy trwają prace nad serwerem.

Większość plugin'ów została naprawiona nie dzałania. Został naprawiony permission, xauth.

Zostało zbudowane nowe miasto,

Rozumiecie?:P

p3ppus.png

18706.png

Opublikowano

Nie polecam serwera...

1. nie słusznie zostałam oskarżona o posiadanie x-reya tylko dlatego ze znalazłam diamenty

2. jeden z H@ podrzucił mi do skrzyni stack diaxów... i powiedział że jestem hackerka... ja nawet z Toomanyitems nie korzystam...

3. Admini nie ogary oprócz m2 i peter. Reszta nie potrafi cuboida założyć tylko mod umie z ich administracji

4. Sami obrażają graczy, ale jak już się na nich coś źle powie to od razu kick...

Więc odradzam tego serwera WSZYSTKIM !!!

ElectriPL

Tak To JA :)

Opublikowano

A ja dostałem bana za to że powiedziałem że nie lubię FB i ide szukać survi admin napisał to spierdalaj i ban zresztą klną jak pojebani za przeproszeniem potem jeszcze H@ zmyślał na forum że mówiłem że to pojebany serwer nie ogarnięci admini itp nie mówiłem tak ale to jest prawda

Lubie placki ^.^

Opublikowano

LadyJenova zostałaś oskarżona o X-raya ponieważ kopałaś tunel 2x1 bez światła.

Nie wypał to twoja twarz.

A co maja do tego przekleństwa... Postaram się o ogarniecie tych wulgaryzmów.

Bialek13 wbiłeś na serwer z zapytaniem "co jest z survi" a potem zacząłeś mówić, że serwer głupi itp...

Napisałeś idę szukać innego serwa survi'.

//edit: LadyJenova uważasz, że serwer nie najgorszy nie wypał, a co na jakimś pika cliencie... Bana ci dawno powinienem wlepić a nie czekać aż usuniesz.

A potem na moda chciałaś startować.

p3ppus.png

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...