Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jest jakiś cheat?

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są, lecz bardzo ciężko znaleść - sam nie znalazłem żadnego (nie chciało mi się szukać)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Przecież na razie nikt nie opisał tu żadnego cheat, hacak itp. Wszystko co do tej pory zrobiliśmy jest legalne :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Jest WH, a obecnie jestem w trakci pisania skryptu. Planowo bedzie przyspieszal ladowanie, celowanie i dmg. Jak bedzie gotowy i bezpieczny to podziele sie z ogarnietymi :)

Opublikowano

Z tego co wiem jest aimbot , widzisz wszystkich oraz strzela Ci tam gdzie zawsze trafisz ( tam gdzie największe dmg ) .

Opublikowano

Ja i tak wole nie korzystać z takich rzeczy. Psuje zabawę tobie i innym. Autoaim wbudowany w grę to według mnie także za dużo ;)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

@Up

Ale fajnie by było mieć cheata na wykrywanie wrogów ^^ nieprawdaż

Myślę że prędzej czy później zrobią, lecz gra ma już 1 rok i jak dotąd nic nie wpadło w moje ręce oprócz oglądania filmików na yt o tych cheatach a jest ich troszkę

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Prawda, ale co to za zabawa ?

Jeszcze jak będziesz artą grać na mapie bez osłon ? W końcu rozwalanie setek czołgów ci się znudzi. I zawsze jest ryzyko dostania bana.

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Na pewno najlepsze cheaty do tej gry jakie bd mogly wyjsc to bedzie wallhack i aim oraz norecoil - przykladowo ze bedzie mozna walic nawet gdy sie amunicja skonczy.. to by ciekawe bylo ^^

OndteAw.png

Opublikowano

Z tego co wiem na youtube jest dużo cheatów do tego gry :P , może warto tam poszukać ?

Opublikowano

Z tego co wiem na youtube jest dużo cheatów do tego gry :P , może warto tam poszukać ?

Film na wiele sposobow mozna przerobic, a cheaty moga byc zawirusowane. Najlepiej pobierac z dobrych zrodel i takich ktore maja skany.

OndteAw.png

Opublikowano

Wiedziałem, że pełno idiotów będzie się pytać o cheaty. Mam nadzieje, że wkrótce ten dział zniknie z tego forum

MPC - Multi Player Cheats.

nie podoba się coś to o góry po prawej jest "Wyloguj"

w83od2.jpg

Opublikowano

Ale co ty tak marudzisz. Ja widziałem 5-7 cheterów w tej grze. Nie jest to chyba jakaś plaga jak w np. Metinie ?

1335991896-U274919.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/402003-stworzenie-dzialu-world-of-tanks/page__st__20__p__2953812#entry2953812

W sugestii była prezentacja cheata.

Jak znajdę coś to dam znać.

OndteAw.png
Opublikowano

@Up

Tracer nie działa już od dawna :/

I jest to chyba jedyny cheat o jakim słyszałem.

Ciężko coś znaleźć, bo jest tego bardzo mało, a większość to same prezentacje bez linków.

1335991896-U274919.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no właśnie w tym problem że czity są mało znane i rozprowadzane w Wot... ja spotkałem jedynie dwórch cziterów i to na serverze testowym... (testowali czity xD) a gram od około 3 miechów... więc plaga to to na pewno nie jest... ale są czity na szybsze przeładowanie...

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Osobiście, kiedyś widziałem jak ktoś przez ściany strzelał :D Nie wiem czy to był bug, czy hack, ale fajnie to wyglądało ;)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

to był chyba bug bo przez to że lufa nie jest materialna to nawet mój kolega z klanu mówił że na mapach np. miastowych walił przez ścianę...

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Są cheaty i hacki do WoT'a, tylko że hackerzy umieszczają je na stronach typu fastyshare czy sharecash i nie da się ich ściągnąc.

Opublikowano

Macie teraz niedawno dodano posta na bota ktory jak zostawisz na noc to ci nabija ale nie rozwala tylko stoi w miejscu awiec MOZNA dostac bana ja go osobiscie urzywam tylko do polowy drzewa rzeby przejsc te slabe tanki i potem gram normalnie :P

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...