Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam problem z xamppem a konkretnie to z apache i mysql, kiedy próbuje uruchomić to pisze Busy... a potem MySQL service started ale pomiędzy MySQL a start nie pisze Running a powinno pisać.

Proszę o pomoc ci którzy mi pomogą dostaną +

I coś jeszcze kiedy pisze service started to tam gdzie powinno pisać stop wciąż pisze start.

cats2.jpg

Edytowane przez TornadoMen

Rozdaje ok.png'iki

Mi też dawajcie +'iki

Opublikowano (edytowane)

Teraz nie działa loginserver i gamesrver

pierwsze dwa są na zielone tak o [DONE]

a trzecie czyli my sql nie wiem co tam jest bo się wyłącza domyślam się że [FAIL]

pomimo tego że my sql i apache jest włączone:

cats.jpg

a co do zdjęcia do z opcją Svc mi nie działają apache i my sql

Wyjaśni mi ktoś dlaczego tak jest?

W folderze z USA już zainstalowałem uruchamia się ale i tak już teraz wiem że tam pisze [FAIL], ale dlaczego skoro apache i my sql jest włączone??

Rozdaje ok.png'iki

Mi też dawajcie +'iki

Opublikowano (edytowane)

i jeszcze jedno w emulatorze są pliki z folderu bin engine.dll i nksp.exe gdy to podmieniam to potem jest jakiś błąd coś właśnie z egine.dll i niewiem co z tym jest

PS. Ja mam lc usa ale ep3, i nie wiem czy to tam działa wersja emulatora to 0.0303, i masz kolejny plusik bo kolejna dobra odpowiedź.

A jak nie działa to proszę o jakiś na ep3 tylko żeby nie trzeba było aktywować konta. to nie byłby problem z tą aktywacją ale problem leży w tym że nie dostaje e-maili aktywacyjnych :/

Rozdaje ok.png'iki

Mi też dawajcie +'iki

Opublikowano (edytowane)

Dobra mniejsza z tamtym ale teraz nie mogę wejść na serwer bo pisze failed to connect to login serwer. ale gameserver i loginserver jest włączone na pewno wszystko jest dobrze skonfigurowane, ja nie wiem dlaczego mi się tak robi. :/

Rozdaje ok.png'iki

Mi też dawajcie +'iki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...