Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobine-MC [Dedyk] [24/7] [RP-Surv] [NO-WL][150 slotów]

mcf owner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mc.png

Jeżeli masz poniżej 13 lat, odpuść sobie ten serwer.

original.png

Parametry Maszyny:

Procesor: Intel i5 4x 2.66GHz

Pamięć RAM: 16 GB RAM DDR3

Transfer: 100 Mbps

SLA: tak

Dysk: 2TB SATA II

Dane Serwera:

IP: 188.165.193.179

lub

s.herobine-mc.pl

Wersja: 1.7.3

Typ: RP/Survival

Nie wymaga oryginału.

Sloty: 150

Online: 24/7

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

Piekło: ON

Whitelist: OFF

PVP: ON

TeamSpeak: 91.121.152.23

Na serwerze działają frakcje. Nazw nie podam bo co jakiś czas się one zmieniają.

Serwer tworzony przez graczy, dla graczy.

Ekipa:

Administratorzy: Joey23, Reiwedian, ofner

Modzi: W trakcie rekrutacji

Jeśli nie lubicie ograniczeń, które są zakładane na serwerach FreeBuild, ten serwer jest dla Was !

Opublikowano

Server gorąco polecam , nie płaczcie że was ktos deda na tym polega gra.

Survivial - Walka o Przetrwanie.

Opublikowano

podpięliśmy IP serwera pod domenę.

od dziś zamiast IP wpisujecie rp.herobine-mc.pl i łączycie się z serwerem !

domena uaktualni się do 24h więc jeśli będzie nie działać wchodzicie standardowo przez IP

Opublikowano

Ja osobiście gram od ponad półroku na serwerach ownera i powiem Wam, że każdy jest najlepszy, unikalny, niepowtarzalny. Na prawdę polecam! I polecam również uważać na nick OSA!! Szatan pierwszej klasy!

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie polecam serwery graja tam same debile itp , uzbierałam sobie dużo rzeczy i jakiś neo-kid mnie zabił i wszystko wyleciało.NIE WARTO WCHODZIĆ NA TEN SERW!!!

Opublikowano

Ja was nie rozumiem... płaczecie, że ktoś was zabije z full eq... zrobcie sobie skrzynie wrzućcie sobie wszystkie przedmioty, lub dołączcie do gildii i dokonajcie zemsty! A jak wam się to nie podoba, to kupcie VIPa zrobcie mur na protecie 20 do góry i tego problemu nie będzie.... A jak wam się te opcje nie podobają to niedługo tak jak wyżej startuje FB to sobie pograjcie tam, a nie tylko cry cry i cry....

Opublikowano

przestrzegam przed w.w. userem i jego kolegą:

2011-08-31_18_17_14.png

przychodzą dzieci i rządzą się jakby nie wiadomo kim byli.

@ down

Akysz głodny TROLLU na inny serwer.

Opublikowano

Ofner i reszta prawie cala reszta tylko hafcior to ogar reszta ma graczy w dupie i Admin To chuj mam go gdzieś niech mnie pocaluje w dupe chcialem Mrocznego Kemstara i Kajsks mieć ze sobą a ten mi bana dal i nie mam z nimi kontaktu Chuj ci w dupe wsadź se ten serwer w Dupe Suko

Nie dawać ostrzeżenia bo napisalem prawde o serwerze tym!!!!!

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

@up

Pozdrawiam Cię, wyzywasz wszystkich i myślisz, że ktoś będzie miał szacunek do Ciebie? Przeczytaj w wikipedii co to znaczy szacunek do drugiej osoby. Takich dzieci nie szukamy.

Opublikowano

Ogólnie do gry na tym serwerze ja zalecam posiadanie mikrofonu. Gildie się komunikują za pomocą TS3 a rekrutacje do każdych są otwarte. Kiedyś też wbiłem jako "zwyklak" na serwer i się zraziłem ponieważ samemu trudno przetrwać a po wyjściu już ktoś był za mną. Interesując się jednak tym serwerem zajrzałem na forum i jako iż miałem mikrofon to złożyłem podanko do jednej z gildii. Dołączyłem do niej i od razu miałem współtowarzyszy w boju z szybką komunikacją ts każdy wiedział co robić nikt się nie bał że mu spalą dom itp. a nawet gdyby to w 10 osób zrobi się nowe w dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...