Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gms Problem Pls Help

luzak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo wpisujesz zły pin albo musisz formatować windowsa...

innego rozwiązania nie znam to mi zawsze pomaglo..

noobzijnjr3.gif

18706vq2.png

GMS:
-CB 12x Bera
-DK 11x Bera
-Priest 8x Bera
-Hermit 7x Bera
It's All ;)
Opublikowano

formatowac windowsa...:/ odpada nie chcee wszystkiego od poczatku instalowac a po 2 tez miales cos takiego? ze ci tylko takie cos wyskakiwalo i nic dalej?;/ (po zalogowaniu sie )

Opublikowano

Miałem tak nie raz...

I formatowalem kompa..

Pomagało.. ale jeżeli nie możesz formatnąc to poczekaj może znajde coś na to..

Tam sie w plikach poprostu coś jeb**.. Poczekaj znajde rozwiązanie..

noobzijnjr3.gif

18706vq2.png

GMS:
-CB 12x Bera
-DK 11x Bera
-Priest 8x Bera
-Hermit 7x Bera
It's All ;)
Opublikowano

Lol a kiedy konto zrobiłes?? Jak nie dawno(np 2 dni temu) to sie nie wlogujesz na gms

A druga opcja

Wpisujesz zły pin <lol> od jakiegos czasu jest tak ze maple sie wyłącza i wyskakuje błąd jaksie wpisze zle pin

Opublikowano

po 1 wpisuje dobry pin po 2 nawet jak wpisze zly pin to sie tak robi^^ po 3 to konto jest z sierpnia:] wiec dalej prosze o pomoc:/

Opublikowano

po 1 wpisuje dobry pin po 2 nawet jak wpisze zly pin to sie tak robi^^ po 3 to konto jest z sierpnia:] wiec dalej prosze o pomoc:/

aha i zaden error mi nie wyskakuje tylko sie tak jakby maple wylancza:/ (czarny ekran i brak odpowiedzi)

edit 2:a moze jak by ktos mi dal linka do patcha 0.43 i bym go pobral to by cos pomoglo? czy nie mam na co liczyc?;/

Opublikowano

Mam może to.. wejdz w c>windows>system 32>drivers>etc>otworz notatnikiem plik "Hosts"zobacz co tam pisze..

i napisz...

noobzijnjr3.gif

18706vq2.png

GMS:
-CB 12x Bera
-DK 11x Bera
-Priest 8x Bera
-Hermit 7x Bera
It's All ;)
Opublikowano

i jeszcze jedno a moze jak pobiore nowego game guarda? < bo ja mam 1059 czy jakos tak > ^^ nie znam sie ale moze jest nowszy czy cos?

Opublikowano

hosts nie ma nic do grafiki ludzie myslcie! :s

wejdz w katalog gdzie masz zainstalowane maple odpal plik setup.exe i jak wyskoczy ci okno to nacisnij "NO" wyswietli ci sie czarny ekran z ikonka maple to wtedy nacisnij alt+h, odpal maple i zobacz rezultaty. jak to nie pomoze to sciag najnowszego directX sterowniki do karty itd, oraz pousuwaj zbedne procesy ktore spowalniaja kompa.

card.png

Opublikowano

O lol? ska mlody wiesz ze to grafa? kurde przecież jak maple sie sciaga to ustawia sie automatycznie do odpowiednich wymagań.. o.O

Ja miałem ten problem... to mi z hosts jebło cos wtedy.. przypomniało mi się...wkeljiłem orginalny i hasało

noobzijnjr3.gif

18706vq2.png

GMS:
-CB 12x Bera
-DK 11x Bera
-Priest 8x Bera
-Hermit 7x Bera
It's All ;)
Opublikowano

shyt hapens. z hosts mialbys problem jesli dcalo by cie przy wejsciu do gry, lub gg by sie nie odpalal a nistety nie zawsze maple ustawia sie do wymagan i trzeba zrobic to recznie za pomoca setupa.

card.png

Opublikowano

No ok możliwe, że sie pomyliłem... jak cos to sorry.. ale wydaje mi sie ze ja miałem to samo.. ale przez hosts... ok może on ma inaczej... niewiadomo..

noobzijnjr3.gif

18706vq2.png

GMS:
-CB 12x Bera
-DK 11x Bera
-Priest 8x Bera
-Hermit 7x Bera
It's All ;)
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...