Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. chodzi mi o to aby ktos wyjsnil mi jak zcrashowac serwer minecraft. tylko nie piszcie ze jest to nie mozliwe bo doskonale wiez ze jest. jestem w tym kompletnie zielony a chcialbym sie czegos dowiedziec o tego typu zeczech. daje 5 i + i zgóry dziekuje

Opublikowano

Średnio się zrozumieliśmy, chcesz postawić serwer na nie oryginalnym minecrafcie? Jest masa tutoriali do tego, a jeśli chodzi o inne piractwo to nawet nie pisz bo temat pójdzie do kosza.

Opublikowano

No to metoda jest prosta w server.properties zmieniasz online-mode na false.

Polecam Ci te pliki, z nimi łatwo i przyjemnie możesz zacząć pracę:

To jest ukryta treść, proszę

I jest tutorial nawet ;)

@down

Jesteś pewny? Bo ciężko wywnioskować cokolwiek z tego co on pisał.. i nie mów mi że nabijam posty bo tego nie robię.

Opublikowano

Jazor. Ale ty jestes niekumaty.... Wpada taki na KidModa i posty nabija bez sensu.. Coodzi mu o scrashowanie serwera, czyli spowodowanie żeby sie wyłaczył... Jednym se sposobów jest przeciązenie go poprzez wielokrotne wpisywanie tej samej komendy (sam zauwazylem) kiedy ma duzo pluginów, oczywiscie w zaleznosci na czym jest postawiony, bo serwa na pukawce z 5 pluginami nie da sie crashnac :D Za duzo ramu dla javy i za malo pluginow.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.