Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie].BioBot

Julian123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy.

Od robienia FE za pieniądze + PP itd.? Tak, na pewno :D

Od Kbota? Jeśli nie chcesz wydawać nic na grę, to tak. Ale licz się z większą możliwością bana.

Opublikowano

Pokłóciłbym się, że chyba jednak mam rację. KBot jest i tak wykrywalny w stopniu dużo niższym niż biobot, i ktoś napisał, że nie został wykryty systemowo. Na godzinę wydajność nie jest aż tak dużo większa... Ale na 3 godziny to już duża różnica. 20zł to nie dużo, a czas zrobienia FE się skróci ;]

Opublikowano

Żeby nie dostać bana na biobocie to max bocenia to 6h, na kbocie 24h można i nic. Więc zależy jak kto woli.

Niezgadzam się ja korzystam z biobota lata non stop 24/7 i jakoś jedno konto ma 5 miechów i nic drugie 2 tygodnie i też nic.

To zależy tylko i wyłącznie czy ktoś boci z głową

alleluja xD

Opublikowano

Ja używam bio i jest fajnie i jeden dzień miałem na Levona

mam nowe konto od 23 i boce min 10 h ( bardziej paczę czy uzbierał 10 k) :)

i zero bana i ostrzeżenia może za 6-8 tygodni będe miał golca ( kupie na handlu

by urke zaoszczędzić ) i solace 31 laserów,16-21 bo2( zależy czy wystarczy), 15 napędów

i coś dodatków

Aktualnie Levon zbiera mi 1400 na h ma 420(czy tak powinno pisać) prędkości i full napędów,

ponad 100k kredytów, z 1,7k lcb10 , 600 mcb 25 i z 200 50 koło 100enargi na dzień

Ja polecam BioBota mi się fajnie boci :)

logo.png
Opublikowano

Wykonałem pewien teścik na dedyku,3 konta chodziły na bio i 1 na kbocie noGG przez równe 3 miesiące 24/7(Przerwy na aktualizacje).Żadne z kont które jechało na bio nie przetrwało,a na Kbocie czysto;)Zamierzam jeszcze zrobić test nowej valhali.

Zbieram MINUSY

Opublikowano

Niezgadzam się ja korzystam z biobota lata non stop 24/7 i jakoś jedno konto ma 5 miechów i nic drugie 2 tygodnie i też nic.

alleluja xD

Zgadzam Się ja warna dostałem tylko dlatego że nie robiłem tego z głowa jeżeli bocisz nonstop przez 24/7 to licz się z tym jeśli robisz przerwy nic się nie stanie :). Ale u mnie bio zbiera z boxów 600-800 uri na godzinke gdzie kbot (trial) na godzinke 2800-3100 więc różnica jest. Teraz na bio bije straunerki na x-8 i w godzinke mam 1,5k urki :) z boksami 2,5k wyciągnie.

Opublikowano

Żeby nie dostać bana na biobocie to max bocenia to 6h, na kbocie 24h można i nic. Więc zależy jak kto woli.

Nie prawda. Biobot to kwestia szczęścia. Kbot to 24/7.

alleluja xD

Naucz mnie więc mistrzu bocić z głową! Nie ma czegoś takiego <_< fart i tyle.

i zero bana i ostrzeżenia może za 6-8 tygodni będe miał golca ( kupie na handlu

Aktualnie Levon zbiera mi 1400 na h ma 420(czy tak powinno pisać) prędkości i full napędów,

ponad 100k kredytów, z 1,7k lcb10 , 600 mcb 25 i z 200 50 koło 100enargi na dzień

6-8 tygodni golca? Ja miałem po 2 tygodniach, a to dlatego, że nie zmieniałem go z vegi <_<

Jak na tą prędkość to zbiera bardzo mało. I tu widzisz różnicę, pomiędzy KBotem, a bioBotem.

Zgadzam Się ja warna dostałem tylko dlatego że nie robiłem tego z głowa jeżeli bocisz nonstop przez 24/7 to licz się z tym jeśli robisz przerwy nic się nie stanie :). Ale u mnie bio zbiera z boxów 600-800 uri na godzinke gdzie kbot (trial) na godzinke 2800-3100 więc różnica jest. Teraz na bio bije straunerki na x-8 i w godzinke mam 1,5k urki :) z boksami 2,5k wyciągnie.

600-800? Big boyem bez napędów latasz? Coś musisz źle robić, albo niewidki ci strąca, albo gracze biją rakietkami a ty do portu spieprzasz.

Co do bocenia z głową radze kupić jeszcze niewitke

Ojej, chyba nikt o tym nie wiedział.

@Offtop Widzę, że coraz więcej nowych znaffffców na MPC w DO...

Opublikowano

Nie prawda. Biobot to kwestia szczęścia. Kbot to 24/7.

Naucz mnie więc mistrzu bocić z głową! Nie ma czegoś takiego <_< fart i tyle.

6-8 tygodni golca? Ja miałem po 2 tygodniach, a to dlatego, że nie zmieniałem go z vegi <_<

Jak na tą prędkość to zbiera bardzo mało. I tu widzisz różnicę, pomiędzy KBotem, a bioBotem.

600-800? Big boyem bez napędów latasz? Coś musisz źle robić, albo niewidki ci strąca, albo gracze biją rakietkami a ty do portu spieprzasz.

Ojej, chyba nikt o tym nie wiedział.

@Offtop Widzę, że coraz więcej nowych znaffffców na MPC w DO...

Jesteś śmieszny jak mi się nudzi to oglądam co robi moje konto więc chyba bym widział jak spieprza do porta.... i ciągle na niewidce lata i nie kupuje nowych.... a ibot/kbot działa tak samo oberwiesz i spadasz na port i jakoś różnica ogromna... Znalazł się znawca boci dzień i noc ma wypasione konto a golec flaks go ubija phi...

Opublikowano

Jesteś śmieszny jak mi się nudzi to oglądam co robi moje konto więc chyba bym widział jak spieprza do porta.... i ciągle na niewidce lata i nie kupuje nowych.... a ibot/kbot działa tak samo oberwiesz i spadasz na port i jakoś różnica ogromna... Znalazł się znawca boci dzień i noc ma wypasione konto a golec flaks go ubija phi...

Nawet nie wiesz co mówisz i widzę, że też nie wiesz o co mi chodziło ;)