Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, Jesli ktos nie wie do czego sluzy - proponuje gre w mario. Tested & work.

Link:

http://www.mediafire.com/download.php?ye1yzzzngti

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

I tak żeby móc zmienić jakąkolwiek wartość w memory trzeba mieć bypassa

@Down

Wiem, uprzedzam tylko głupie pytania : )

Opublikowano

Bypass jest ogolnie dostepny =] @ no moze tak nie ogolnie ;] jak ktos umie to znajdzie ;)

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

Rozne byly metody ominiecia tego niedzialajacego ml na dual core - najprostsza rada jest aktuclizowac sterownik procesora(chyba) i przemienic go tak ,zeby komputer widzial 1 rdzen (mi pomoglo) .

Kiedys czytalem , i robilem tut do tego , ale nie mam pojecia gdzie jest :P

2 + 2 = 5

Opublikowano

@up

Gammero, witamy z powrotem

twojego tutoriala pewno juz nie ma ale zamieszcze mini swoj

start>uruchom>msconfig>ok>zakladka BOOT.ini>Opcje zaawansowane> [X]/NUMPROC=> wybieramy 1

spowolni to prace kompa jakoby gdyz azaliz piec bedzie wykorzystywal moc obliczeniowa tlyko 1 procka a drugi zostanie "wylaczony"

Opublikowano

Wiesz - niektorym na jednym procku wywalal blad dla prockow 2 rdzeniowych.

Wtedy wlasnie sie aktualizuje sterownik procesora.

Rozne tego moga byc przyczyny (wiadomo , me wymyslili japoncy , a oni dziwne kompy tam maja :)

2 + 2 = 5

Opublikowano

@up ale na wiekszosci pc ten sposob dziala i nie wywala errora, dopoki nie przyleca ludzi z tym problemem to nie ma co pisac pomocnych postow :) <moja opinia

Opublikowano

Tak , jednakze warto uprzedzic na przyszlosc...

I nie zalezy mi na nabijaniu postow , ale tak z 2 strony warto sie przywitac :).

Ja wlasnie mialem taki problem - nagle ml przestal dzialac na 1 rdzeniu , i musialem szukac solucji dla 2 rdzeniowych , i o dziwo - wszystko dzialo.

Ale to byly czasy , jak ktos wrzycil cos na zagranicznym mpc , czy cheatengine forum , i wszyscy jak sepy sie zabierali za to (a pozniej tutki tutaj na prywatnym forum tutaj) .

Teraz widze ,ze wiekszosc haxow , to glownie podmiana plikow maplowych...

A ja wiedzialem , ze gdy juz cheat enginy podupadaly ludzie znajda kolejna dziure w systemie :P.

Wczesniej duzo bylo komplikacji z gg i ms crc , i ludzie masowo odchodzili ( w tym i ja)

Troszke niezgodne z tematem , ale warto powspominac :)

2 + 2 = 5

Opublikowano

no warto warto.. a te czasy gdy nie było Game Guarda bo cosik im padlo.. i mozna bylo zrobic doslownie WSZYSTKO w pare minut roboty (tlyko doswiadczeni mogli, ja niestety wtedy do nich nie nalezalem), te czasy gdy byl Urban Vac, dEm po czym dEM, a pamietasz moze? ahh tak pamietam to bylo wtedy, gdy wyszedl PG HACK...

gg crc to nie problem styka znac disassemblera... tylko kto go zna na naszym dziale? :D.. ja znam kilka jezykow ale tego akurat nie...

ale Gammuś, prawde widze w twych slowach, ludzie zawsze znajda dziure w systemie, hacking nie moze upasc

@ps

co trza zrobic zeby Mlody sie wreszcie zgodzil na mnie w MS Private? Bo tlyko On ma jakis wont

Opublikowano

Ja niestety pomoc nie moge co do przyjecia do dzialu ( w zasadzie sam sie dziwie ,ze jeszcze jestem , ja to zawsze mialem duzo do powiedzenia , moze dlatego :).

Wiesz - Ty pamietasz czasy , jak gej guard padl , a ja pamietam czasy ,gdy wogole go nie bylo , i najprostszym (tSeaech , i pierwsze wersje CE dzialaly bez problemu).

O , co bylo ciekawe - chwalilem sie wynikami na wielkim forum o maple (juz dawno upadlo) i ludzie sie z tego smiali.

Pozniej dopiero jak odkrylem ,ze z tego mozna calkiem niezle efekty zrobic zjawil sie Gej Guard , i bylo pozamiatane :)

Ale wtedy nikt nie myslal o PE ( a wtedy to byloby dopiero przewalone , naprzyklad 200 lvl w jeden dzien).

Dem = prawie zawsze ban , choc smieszny byl ten hax :P.

Ale Pg hack to byl przelom - jeden , czy 2 miechy ludzie byli wolni , i sie robilo 90 albo 100 lvl w jednen dzien.

A pozniej nick "FFFgggHHH uwazal ,ze jest legalem , bo kupil konto od kumpla :P.

Ta - haxy nie tak pedko upadna , zawsze jakis prywat wrzuci cos do publiki , pozniej rozwina luke , i rozwina ...

Nawet , jak padnie .wz editing , to ludzie cos znajda (albo wroca do starych metod , bo nexon mogl zaniedbac stare luki)

2 + 2 = 5

Opublikowano

pamietam czasy od beta testow jeszcze, ale wtedy to byłem tlyko małym dzieciaczkiem który szukał fajnego MMO i nie wiedzial co to jest TMK tSearch CE ML itp.. pewno nawet nie wieidzalem co to C++ mimo ze sie informatyka interesowalem

co do tych luk to mozliwe ze kiedys oleja pieniadze i zrobia cos nie do zlamania (watpie)

Opublikowano

Ja wlasciwie robilem to samo.

Ale raz tak od glupoty kumpel poslal mi TSearch , zeby zrobic se kase w jakies grze , i uzylemtego do maple - zmienialem losowe wartosci , i pozniej mialem mine na pol ekranu.

Watpie , by nexon zrobil cos ,czego nei ominelyby haxorzy, skoro przeciez napady na banki elektroniczne sa , itp.

Niema zabezpieczen nie do zlamania , wkoncu wszystko tutaj sklada sie tylko z 0 , i 1- zawsze sie jakas luka znajdzie, a jak nie , to znajdzie sie miejsce , gdzye by ja dodac :P.

2 + 2 = 5