Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CF Poland.

.exe*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta testy europejskiego Cross Fire tuż, tuż. Keye już zostały rozdane i chyba się więcej nikt, póki co, nie wkręci - tak, tak.. też ubolewam nad tym, że mi się nie po szczęściło,

a ten artykuł zobaczyłem za późno -> http://www.onlinewelten.com/win/1162-gewinnt-1000-keys-closed-beta-crossfire/. Trudno, poczekam na free register. A teraz do rzeczy:

Ludzie będą pchać się na serwer, stworzony przez Niemców, drzwiami i oknami, czemu? By mieć okazję wybić się porządnie w nowym rankingu. Pokazać się z jeszcze lepszej strony,

skoro już się jest ogarniętym.. w farmie, bugach itd. (wiem na czym wszystko stoi..). Duża ilość Polskich klanów na amerykańskim CF`ie już zaciera ręce i jest coraz bardziej jest

nastawiona na to, że tam przejdą, sądząc zazwyczaj, że tu jak i tam będą w stanie utrzymać klan. Może i tak, niczego nie kwestionuje. Jednak mam przeczucie, że będzie to

początek między innymi upadku naszych klanów tutaj. Zaczną sprzedawać konta, o ile nie zaczęli i zaczną się przenosić z nadzieją, że tam będzie lepiej, z różnorakich powodów..

Dobra, spoko, luz.. ale, mam propozycję dla tych którzy są chętni do zrobienia Polskiej Elity, jest to skierowane do osób, które będą chciały tutaj zostać, lecz ich klan pójdzie i tak

swoją drogą z nimi czy bez nich. Wspólnymi siłami chciałbym stworzyć pierwszy dobry klan, typowo Assassin`owy. Oczywiście, bez przeszkód będziemy grać i piętrzyć swoje

umiejętności jako Soldier-zy czy Snipe-rzy. Pomysł jest i tak do dopracowania, ale wspólnymi siłami, możemy coś tam ulepić.

No tak, domyślam się, że nie które klany z nami zostaną, więc żeby nie było, że chce doprowadzić do większej zagłady, nawołując by przychodzili do nowego "lepszego razy 100%"

klanu - zresztą i tak pewnie nie przyszliby. I dobrze, bo fajnie się robi treningi ze swoimi. Tak, więc szukam normalnych ludzi do przemyślenia tego pomysłu i wysunięcia w moją stronę

własnych sugestii. Możliwe, że to wszystko brzmi jak bajka albo jest zbyt błahe by zawracać sobie tym głowę.

PS. Podobny, a wręcz taki sam temat został napisany przeze mnie na cross-fire.pl, tak dla uświadomienia. Dodatkowo prosiłbym o przypięcie albo

nawet dodanie do subfora. Oczywiście w miarę możliwości. ;)