Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] CavalosMT2- problem z IP oraz rootem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Otóż mam taki o to mały problemik:

Gram na serwerze CavalosMT2- pobierając Clienta (Instalujac)... Przez przypadek usunąłem Locale oraz root.

Próbowałem cofać System lecz bezskutecznie.

Mianowicie chodzi mi o to aby był ktoś tak uprzejmy i mógł mi podać IP serwera lub upnac na hosting pliki Locale oraz root.

Dziękuję ślicznie z góry i pozdrawiam graczy każdego serwera Metin2..

2 sprawa to pobrałem Mod-a tam jest IP Cavalos-a lecz jest nieprawdilłowe.

Więc jeśli mógłby ktoś podac prawidłowe IP lub pliki Locale oraz root, będę bardzo niezmiernie wdzięczny, wynagrodzę jak tylko się da. :D

P.S

Dziękuję

@ EDIT %ODŚWIEŻAM%

Ponownie zwracam się o pomoc.

Liczę na odpowiedź i pomoc w rozwiązaniu problemu.

Edytowane przez CayeN

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Spróbuj na nowo pobrać clienta serwera. Jeśli nie pomoże to tutaj masz IP serwera. Jeśli jest nie prawidłowe to jutro spróbuję pobrać clienta i dam ci link do tych plików ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Spróbuj na nowo pobrać clienta serwera. Jeśli nie pomoże to tutaj masz IP serwera. Jeśli jest nie prawidłowe to jutro spróbuję pobrać clienta i dam ci link do tych plików ;)

OK. :D Dzięki śliczne.

P.S i jak tam IP servera lub pliki locale. root? czekam niezmiernie na pomoc.

Dzięki jeszcze raz.

Może ktoś inny ma IP lub PLiki locale oraz root to proszę bardzo o upnięcie i podanie w temacie. :D

Pozdrawiam

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Na forum serwera CavalosMT2 znajduję się poradnik dotyczący pliku Patch.BIN. Pobierz go i zrób jak tam piszą. Jeśli nie skutkuje to wrzucam tutaj pliki root serwera. Zaświadczam, że plik mam z forum Cavalosa także, żeby nie było nieprzyjemności potem jc. wink.gif Plik w załączniku. Mam tylko plik root a nie wiem czy będę miał też Locale ale postaram się o niego.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ok Działą :D Dziękuję ślicznie za Pomoc.. Łap +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...