Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasciwie to pobralem gre z torrentow i mam wielki plik w ktorym sa inne rzeczy wsyzstko zrobilem co potrzeba poniewaz moj kumpel mi wszstko wytlumaczyl ale nie wiem jak ta gre odpalic zeby dzialala poniewaz musze ja odpalic w deamonie.A nie wiem jak to zrobic

Opublikowano

Na pasku masz ikonkę demona, daj na nią prawym - wirtualny napęd cd/dvd, następnie najedź na urządzenie np 1 i daj zamontuj obraz i podajesz lokalizację pliku, po zmontowaniu obrazu włącz grę .

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Ale mam problem bo w tym pliku który sie ściągnął mam nazwę "Setup" włączam to Pisze tam

Aby kontynuować, naciśnji dowolny klawisz... "Naciskam byle jaki klawisz"

A po tym pisze

=Setup Failed=

Delete Game,Extract archive and Run Setup.bat again.

Aby kontynuować, naciśnji dowolny klawisz... (Naciskam i się wyłącza) :angry: <_<

Help! :(

Opublikowano

Kup oryginała to nie będziesz mieć problemów.

Właściwie to nie grałem w Left 4 Dead 2 ponieważ myślałem że to szajs ale gry oglądałem na You Tubie Filmiki to wyglądało zarąbiście ale najpierw ściagam żeby zobaczyć czy to prawda...

Więc narazie prosze o pomoc w ściągniętym.

Opublikowano

Obraz płyty możesz rozpakować win rarem, bądź odpalić w deamon tools. Jeżeli masz problem przy instalacji to wygląda na to, że ściągnąłeś chujową wersję.

1377774857-U369478.png

Opublikowano (edytowane)

Właściwie to nie,ponieważ Już wcześniej to instalowałem i wszystko było ok ale jest to na laptopie i to nie moim tylko siortry więc ona usunęła tamto co wtedy instalowałem a teraz mam problemy z tym...

Edytowane przez problemowyDawid