Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ref co 24h!Musisz pobrać klienta ze strony tibia.com i zrobić tam konto.Na początku znajdujesz sie na rookgardzie i przechodzisz tutorial.Po tutorialu jestes w miescie i mozesz expić, robić co cchesz.Gdy wbijesz 8lvl możesz wyjść na mainland.Przy wychodzeniu na mainland wybierasz z pomiedzy 4 profesji: Knight, paladyn, sorcerer, druid.Jeśli grasz na serwerze no-pvp (nie mozna sie napierdalac) to polecam knighta bo łatwa postać.

Opublikowano

Ja osobiście polecam Soccera. Ponieważ na 14 Poziomie ma bardzo dobrą różdżkę(Według mnie). na 10 lvlu można nim już iść na Cyce(Cyklopy). W późniejszych poziomach ma fajną magię np.Creature Illusion(Tworzenie własnego potworka) ale już nie pamiętam czy on atakuje.

Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!!

Opublikowano

Ja polecam palladyna bardzo szybko sie nim skiluje latwo pozbierać duzo GP speary nie wypadaja za czesto. Tylko oczywiscie trzeba zainwestowac w small stony.

Opublikowano

cay ja wiem czy taka łatwa na serwie pvp nie radze brac knighta .. No chyba że lubisz skillować , ja gram knightem na serwie pvp ale ja moge skillowac

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Idz na server non-pvp i weź Rycerza. Łatwa postać, jak już "ograniesz" co co w tym wszystkim chodzi, i bedziesz weidział co to są "skille, rp, ms, me" itd. to zrobisz drugą postac, taką , jaka ci odpowiada.

Opublikowano

Co do magów, jesli nie będziesz w przyszłości kupowac pacc (płatnego konta) to nawet ich nie rób. Knight i Palladin. ;)

Pomogłem - Daj Plusa - to cię nic nie kosztuje.

Pomoc z zakresu Tibia/Metin2/Serwery Dedykowane/VPS/Hardware/Programowanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...