Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pssbot 1.2 New

kilo_kartofli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak dajecie jakiś film to na wrzuta.pl a nie na jakimś śmiesznym rapidshare..

masz racje

i 5* dla pana kilo:

za bota który mam nadzieje pójdzie w świat pod osłona reprezentacji tzw. MPCFORUM.

wszystko działa jak nalezy niemam problemów z nim.

.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz wrzuca na wrzute filmik,a co do tego patchera to nie wiem skad wytrzasnac,jeszcze poszukam :D

@Filmik nie potrzebny,bo mi sie start nie chce wlaczyc,nawet jak spatchuje jeszcze raz,da sie jakos pominac?

Wszystko pieknie ladnie tylko ten Start sie nie chce lwaczyc...

Opublikowano

No ja mam jakiegos innego media,moze niedobry,wszystko chodzi,nuconnect zlapauje,tylko do szczescia mi brakuje Startu :)

W tym media patcherze sa jakies wiry :/

Opublikowano

ok sciagnalem inne i to samo,sa wiry xD,wlaczam tak jak na filmiku i start sie nie pojawia :/ Sproboje przeinstalowac silka i ,libraryfiles juz instalowalem.

Kurde n oszkoda by bylo jakby nie dzialal :/

Opublikowano
nie dziala mi to gowno.

K**** zrob lepiej cwaniaku ^^

MV C++ 2008 Express Edition [||||||||||]===>cale 20 % xD

Assembly languages [||||||||||]==>0% narazie ^^

67414904.png

vs1.png

winxp.gif

xfiree.png

sa80l85a2.jpg

356443.jpg

SZUKAM TAXERA NA ODIN ONGI :p PM TO ME PLS

Opublikowano

na 100% włączasz silkroada legit na sam początek

czytaj co się pojawia na okienkach od media pather u mnie

@Diego_

Ty źle włączasz zobacz jak jest na filmiku przed media patherem włącz lancher tak żeby był start a potem media pathera spathuj i odpal nuconnect i wbij do gry potem jak masz wybór postaci włączasz bota

Ja już wyjeżdżam

Opublikowano

Niby silk się włącza wszystko cacy ale moge sprubowac wbic z 5 razy i C9 wywala a w nuconnectorze pisze Closet czy jakoś tak;/

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Dlaczego jak próbuje się zalogować to wyskakuje error c9 a w nuconnectorze pisze że połączenie z sro client przerwane??Pisze tak

Connect to the Server: 174.139.5.115

Connected sro_client.exe on 174.139.5.115:15779

Connection Closed.

Server sjsro

Raz udało mi się wbić i bot mniej więcej działał ale nie dało się ustawić na jakim obszarze ma expić :/ ciągle się blokował w

cave.te x i y ciągle takie samo było nieważne gdzie byłem :/

Mam nadzieje że naprawi ten błąd z c9 bo wbicie za 1 razem w trakcie dnia jest mało prawdopodobne

http://www.erepublik.com/pl/referrer/kaskadero2 Świetna gra !!! Pomóż Polsce wygrać wojnę !!
Opublikowano

Jak on przyjdzie i dokończy prace, niech wrzuci tutorial "PSSBot dla zielonych" i tam zamieści linki do bibliotek itd. :)

Opublikowano

Najprawdopodobniej trzeba wbić za 1x (tak jak sibibot) a co do obszaru na którym ma expić to pewnie zostanie to naprawione w kolejnych wersjach bota.

Opublikowano

Nie odczytuje mi nic na connectorze jak wlaczam sro nawet.. 0.0 obczaje filmik..

dawajcie filmy na yt -.-xD nie trzeba bd sciagac..

@edit.

dobra odczytuje postac , ale po pierwszym razie jak sie nie logne C9 -.- to jest typu sibibota ze trzeba za pierwszym razem? b oto jest prawie niemozliwe..

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

a nie łatwiej zrobic new bota ?mam juz oprawę graficzną ale gozej z funkcjami xD

MV C++ 2008 Express Edition [||||||||||]===>cale 20 % xD

Assembly languages [||||||||||]==>0% narazie ^^

67414904.png

vs1.png

winxp.gif

xfiree.png

sa80l85a2.jpg

356443.jpg

SZUKAM TAXERA NA ODIN ONGI :p PM TO ME PLS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...