Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały Problem

speedi125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nic nie dało dalej to samo przeinstalowałem silka i bota i nic ;/ ale tylko na tym charze. Na innym działa elegancko :( Nie mam zielonego pojęcia czemu taki błąd jest

Opublikowano

Powiem ci że mam to samo na 1 charze, chyba dostałeś jakiś item za te karty które są po 10 silków? :P

Admin Cienia
Opublikowano

O właśnie przypomniało mi się, jeśli wygrałeś jakiś item z POP CARD, musisz go włożyć do skrzyni inaczej taki error będzie ci wywalać. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
O właśnie przypomniało mi się, jeśli wygrałeś jakiś item z POP CARD, musisz go włożyć do skrzyni inaczej taki error będzie ci wywalać. :P

"Skrzyni" Jeśli chodzi ci o storage to u mnie nie zdało egzaminu, mam ten error za każdym razem gdy wejdę charem do storage :P

Chyba pozostaje mi tylko sprzedać tego sos'a :P

Opublikowano

no właśnie wyjąłem sosa, którego wygrałem w Popie i znów ten błąd, jeśli znów wbije sprzedam go :P zobaczymy czy pomoże. Nawet jak mam go w skrzyni to i tak dostaje ten błąd, zobaczymy jak go sprzedam =)

no dobra uporałem się z ty błędem, lecz mam jeszcze jedno pytanko dlaczego jak bot zebrał elixiry(obojętnie jakie) np. mam 4 elixiry u siebie w plecaku a bot jak podchodzi do storage, zeby je wlożyć to wkłada tylko 2 z nich dlaczego? i ten problem mam na wszystkich postaciach. Miejsce w storage jest dosyc, zaznaczone mam w bocie zeby all elki wkładal do storage... wiecie co to może być?

• Dodaj nową pozycję...