Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM[filmik

dawcio21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem fake. Takie coś raczej nie ma racji bytu... A nawet jeżeli istnieje, to taki program posiada może kilka osób i na 100% się nie podzieli.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Moim zdaniem fake. Takie coś raczej nie ma racji bytu... A nawet jeżeli istnieje, to taki program posiada może kilka osób i na 100% się nie podzieli.

fajnie by było tak dostac troche urki za free hehe

Opublikowano

a kolego obczaj ten programik do dark orbit http://hotfile.com/dl/120468479/3b8cb00/Skill_h4x0r.rar.html

Haha, łady wir ;D Raport.

@Topic

Może i bym uwierzył, jakby na filmiku dał całą stronę DO i klikał po kolei F5>Home>Hangar itd. a uri by nie znikało. Trzeba zauważyć, że przez kilka sekund jest czarny obraz, a nie odświeżanie strony. Fake.

Opublikowano

Fake, żeby zmienić ilość urki, ten program musiałby się na serwer bp włamywać...

Szkoda czasu i pieniędzy na nową kartę :)

headerlogoc.png

Opublikowano

Fake, żeby zmienić ilość urki, ten program musiałby się na serwer bp włamywać...

Szkoda czasu i pieniędzy na nową kartę :)

Wystarczy że pożądnie ingeruje w kod gry ale wtedy tylko wizualną ilość by zmieniał. Włam na servy BP to nic trudnego przy tym szmelcu...

Opublikowano

Wystarczy że pożądnie ingeruje w kod gry ale wtedy tylko wizualną ilość by zmieniał. Włam na servy BP to nic trudnego przy tym szmelcu...

Czy nic trudnego? Dla dobrego crackera być może nie. Ale jednak jest to karalne, i dla głupich kilku milionów uri nie opłacałby się ten włam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...