Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do kurwy nędzy. Czy wy za każdym razem musicie tworzyć nowy temat, zadając 158 raz z kolei to samo pytanie?! Poszukaj innych tematów, chyba nawet dziś takowy powstał i tam napisz. Masz jeszcze przypięty temat "Odpowiedzi na nurtujące Was pytania".

Jaki system masz?

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

no szukalem ale takiego bledu jak ja nie znalazlem. Poniewaz ja wlaczam tylko ikonke gry i odrazu wyskakuje ze malpe jest nie zgodny, mam win7 32bit .

Hahaha ty za glupi na tą gre jestes a nie zly system... Ja mam taki sam system i gram normalnie. Nie rob oddzielnych tematow na takie gowniane pytania bo robisz na tym forum jeden wielki syf... Masz tu temat w ktorym sie takie pytania zadaje: http://www.mpcforum.pl/topic/107725-odpowiedzi-na-nurtujace-was-pytania-rozwiazanie-waszych-problemow-tylko-tutaj-v2/

Edytowane przez rTi

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

hmm tylko napisales tego posta zeby mnie obrazic? mogles nic nie pisac a napisalem to co mi wyskakuje wiec jak pisze ze zly to tak jest? wiec ogarnij ? chyba nie scemniam jaki blad mi wyskakuje , jak masz takie gowno pisac nie pisz wcale ;]

Pomocnik
Opublikowano

hmm tylko napisales tego posta zeby mnie obrazic? mogles nic nie pisac a napisalem to co mi wyskakuje wiec jak pisze ze zly to tak jest? wiec ogarnij ? chyba nie scemniam jaki blad mi wyskakuje , jak masz takie gowno pisac nie pisz wcale ;]

Typie to chodzi o to gdzie to napisales.. Bo robiac takie tematy robisz tu syf... (powtarzam sie niestety)

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomocnik
Opublikowano

a ty dopisujac tu kolejna posty robisz jeszcze wiekszy ;] wiec nie pisz tu lepiej juz nic jak nic nie wnosisz do odpowiedzi ? -.-

Zeby juz nie robic offtopu i nie podejmowac z toba zbednej dyskusji ktora i tak do niczego nie prowadzi przeczytaj sobie pkt 3 w regulaminie http://www.mpcforum.pl/topic/219690-regulamin-lokalny-dzialu-maplestory/. A pierdolnik tu sie robi wtedy jak znajdzie sie jeszcze paru takich typow jak ty i zakladaja takie bez sensowne tematy typu maple mi sie nie wlacza albo jak zostac magiem >.< itp itd...

Pomocnik
Opublikowano

po prostu cie bede ignorowal w tym temacie ;]

Jesli to pomoze, dzisaj jak wlaczylem maple probowalo sie wlaczyc hack shield sie zaladowac i sie wylaczylo .

Do godziny 11 wchodzi patch. Po 11 sprobuj.

Ps. Zabraklo ci argumentow :>

Opublikowano (edytowane)

jest po 11 laduje sie tylko hack shield i nic sie nie dzieje. Nic do tego patcha nie trzeba scagac? Wczoraj scaglem gre wieczorem i nic .

Edytowane przez kroneqerse
Pomocnik
Opublikowano

jest po 11 laduje sie tylko hack shield i nic sie nie dzieje. Nic do tego patcha nie trzeba scagac? Wczoraj scaglem gre wieczorem i nic .

Odpal patcherem ktory masz w folderze gdzie zainstalowales maple.

Opublikowano

rTi thx za pomoc :D szukalem i szukalem w folderze patchera i nie mialem, przeczytalem na globalnym forum maple story eu ze jak sie nie scagnie patcher trzeba samemu ;] po scagnieciu patchera mi wszystko dziala.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...