Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sored.pl co o tym sądzicie

anonim72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym kupić serwer narazie 2 gb

i spodobało mi się oferta sored.pl

co o tym sadzicie i co może być lepsze

napiszcie

Pozdrawiam anonim72

Opublikowano

To nielegalna firma , nie polecam.

Zrobiłem przelew za 100zł , server 4GB ramu , napisał ok daje dostep. Rzeczywiście dał a po tygodniu napisal ,ze server nieoplacony...

Opublikowano

Juz lepiej NetShoot.pl ViHost.pl pukawki nie polecam bo tam nic samemu nie mozesz robic.

vihost.pl zablokował minecraft

nie będę pisał posta pod postem wiec napisze tutaj.

Bo chciałbym kupić serwer 2 gb jak narazie tak za 50- 60 zl

wiec proszę o pomoc w wyborze

Opublikowano

Sored.pl ogolnie patrząc na maszyny jest dobre ,lecz brak panelu itp. Nie polecam kupywać na sloty ! Jest to o wiele droższe. Najlepiej kupić serwer dedykowany polecam kimsufi.pl ,tanie serwery ;)

Nie opłaca się także kupywać VPS ,ponieważ minecraft zżera duzo ramu . ( ja miałem vps 3gb i przy 10 graczach były lagi ;d )

Opublikowano

Sored.pl ogolnie patrząc na maszyny jest dobre ,lecz brak panelu itp. Nie polecam kupywać na sloty ! Jest to o wiele droższe. Najlepiej kupić serwer dedykowany polecam kimsufi.pl tanie serwery ;)

Wlasnie ja tez nie chce na sloty.

ten sored to fajna sprawa byla ale jak to ma byc oszustwo to nie.

może znacie cos kto oferuje 2 gb ram tak za 50 - 60 zl

Opublikowano

Spróboj lecz jeśli nie znasz się na serwerach Dedykowanych,vps i nie potrafisz używać programów typu putty to będzie ci trochę cięzko z konfiguracją serwera lecz administracja sored.pl napewno ci pomoze :) Tu jest poradnik jak skonfigurowac serwer :

,a tu masz całą reszte :)https://www.sored.pl/faq/

Liczę na +

Opublikowano

UP.

Kurde co ty mowisz. Miales VPS 3gb ramu 10 osob lagi ? Tak ? To dziwne bo ja mialem VPS 2gb Ramu i 30 osob ogarnial bez lagow.

Sored to oszusci , nie kupuj tam.

Zostaje jeszcze freecraft.pl czy jakos tak.

Opublikowano

Wicked , no dobra może ok 15-20 ludzi i lagi ,nie opłaca kupywać się vps-ów pod serwery minecraft :) Nie chcę się kłocić ,ale mnie sored.pl nie oszukało , mój kolega ma tam serwer juz od paru miesięcy i sie nie skarży :) Najlepiej kupić serwer dedykowany (Kimsufi.pl -2gbram -73zł) ,robisz co chcesz i są małe lagi :) Kimsufi.pl ma bardzo dobre maszyny

Opublikowano

Gold Craft stoi na sored i się nie skarży ;p

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Ja miałem na craftserve 40 slotów i lagi były bardzo duuuuużee.Jeśli masz kupić najpierw na craftserve a potem kimsufi to lepiej kup odrazu na sored.pl :) Najlepiej będziesz miał/a jak kupisz na kimsufi.pl ;]

Opublikowano

Moim zdaniem, żeby mieć rezerwę to powinieneś celować w 30 slotów.

e: sry nie widziałem tamtego posta

linki zewn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...