Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fubu Is Back.....

marek121213231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fubu to ciota i nie będę kłamał , kiedyś jak byłem na wakacjach to nad morzem go poznałem , kid o niczym nie gadał tylko o Metinie :

-Ej jestem Pro

-Może zagramy?

-A ja wbije ten lvl

Japier**le kurwicy z takim kidem idzie dostać a ty marek kurwa co on nam pokaże?? Że jest popierdolonym maniakiem?? (Sry za słownictwo ale co mam zrobić jak jakiś kid na forum sie zakochał w Maniaku?)

Aha marek jeśli on taki guru to powiedz mu że niech se sam nazbiera, a nie wysyła na forum jakiegoś geja żeby błagał za niego.

Niech se Mr.Maniak przyjdzie i sam po błaga , upsss zapomniałem on nie ma czasu przecież gra 24/7 w Metina.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahaah

uwaga po 1. Fubu, midio, mawer, gts sres itp... nie kupuja kasy!@@@@@@@@@@@@@@@ Oczywiscie wyjasnienie dal kidow nie kupuja jezeli gra ta postacia wlasciciel co ja stworzyl! Znacie z s3 Dolsa? czy tam Slaszka... dlaczego nie ma ich w ranku? selneli konta oczywiscie bez eq no i wiadomo nowy wlasciciel musi jakos na start cos miec..

po 2. ahahhaha no i po 2 co mnie rozwalilo na amen... fubu nie ma kasy? hahahaahahahahah jak chlopcze 70 lvl maja po 80kk 100kk na sklepach! a co dopiero fubu 90 lvl chodzi na metki bossy itp! ma gildie jedna z najlepszych.. nie slaba i nie biedni tam sa! napewno by mu pomogli... 1kk? hahaahha i kk to od sobie dupe podciera

zamknijcie do cholery bo zal

Opublikowano
fubu cienias wszyscy go w solo jak psa jada mocny jest jedynie jak wezmie marmurek i dostanie skille G/P + itemy z is zenada

omg a moze ty jestes taki pro ze bez eq na 90 jedziesz 91 i bez skilli na g i na p wiec zal

ots.png
Opublikowano
jeb*ć go.. co z tego że jest PrO i ma 90 lvl.. jak chce kase niech idzie dropić nawet na pieski.. wątpie żeby ktoś mu dał... a jak chcesz mu pomóc to Prosze bardzo daj mu.

On juz mu dal.. jak bys nie zrozumial posta..

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

@topic

Jak by fubu potrzebował kasy to na pewno nie zebrał by przez pośredników na forach

@do modka

temat do zamkniecie bo dzieci tyko posty nabijają

@ spam

zal mi marka "FuBu kid"

Opublikowano
zobacz teraz na rank a tak a pro po tematu to już kiedys było tak że FuBu był na TOP1 a na 2 dzien na top2 i znow trafil na top1 wiec wystarczy mu tylko pomóc

Co Cie interesuje tak jego los ? Jak mu dadza ta kase, to pozniej on w zamian odwdzieczy sie, ale kopem w dupe..

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano
zobacz teraz na rank a tak a pro po tematu to już kiedys było tak że FuBu był na TOP1 a na 2 dzien na top2 i znow trafil na top1 wiec wystarczy mu tylko pomóc

Hahahah Poco mam pomagać jakiemuś "neo kidowi" się dowartościować? Widocznie w rl wszyscy go "olewają" dlatego próbuje pokazać w durnej grze jaki jest "cool", "super", "extra", "PRO" hahahahahah.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Co A jakos na itemki go bylo stac na te wszystkie Filmiki I co ja mam mu dawac kase ktora na ktora ciezko pracowalem ... A co on mi dal ...

How many shots does it take to make my HEART stop and my BODY start to shake ?

Opublikowano

Nie lubie fubu od tego zaczne ale i tak mi sie wydaje ze on tej kasy nie chce a autor tematu cos sobie zmysla i jest wogole jakims neo kidem ;p

Opublikowano

Acha ciekawe jakim cudem by wbił 90lv bez kasy omg wiadome że ma to swoje eq stare i dał gostek ścieme że go okradli żałosne

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

Po pierwsze FuBu niema 90lv metin2.pl/main/highscore

Po drugie niepotrzebuje kasy ostatnio go widziałem Parta +9 Stal+9

Po trzecie żal go tyle czasu na jakąś głupią gre ja straciłem na wbicie 60lv 35 dni to był zal

Moje gg://8312187

Prośba o pisanie linków w

UP na przeklej.pl

Rozdaje zaproszenia na lockerz.com

Opublikowano
Po pierwsze FuBu niema 90lv metin2.pl/main/highscore

Po drugie niepotrzebuje kasy ostatnio go widziałem Parta +9 Stal+9

Po trzecie żal go tyle czasu na jakąś głupią gre ja straciłem na wbicie 60lv 35 dni to był zal

to jesteś dobry

ja wbiłem w 30dni 73lvl na PL nick SyNseuSZ s7

Pozdro Poćwicz

a i tam do UP x 10

oni nie wydawają z swojej kasy na IS sprzedają yang na allegro i wszystko idzie na IS

taka prawda sam tak robiłem

GRAFIK SZUKA PRACY

projektmoj.jpg

klama.gif

Tworzenie stron od podstaw

Przyjmę Pojedynek

Opublikowano

A wiecie ze jak GM zbanuje komuś konto tak na 25 lat to zapominamy o tym a oni biorą i na allegro items wystawiają ;/ Taki jest metek PL

94b7a608063897d42560b8d3866f8b93.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...