Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czyja wina, podałem passy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis grałem sobie w metka i koles z mnom popisał i pocisnoł mi kit ze cos wygralem i ja mu podałem passy wie mze pisze w regulamienie ze gm nie potrzebuje hasla i jak z nim nadal gadam i czy to wina czy moge go posadzic czy musze sie z tym pogodzic ze ukradł mi eq i była to moja głupota dziecięca

barteoz.jpg
Opublikowano

Mi się wydaje że twoja wina i jego z jednej strony jak on siebie prosił o passy nie musiałeś mu dawać a tamten nie powinien prosić ciebie o passy ;)

1314260255-U382832.jpg

minusy.png

Budowniczy
Opublikowano (edytowane)

Skoro wiesz ze GM nie prosi o passy to skąd się skusiles żeby akurat jemu podać? Moim zdaniem to twoja wina jeśli znałeś ta zasadę GM nie pyta o passy to powinieneś od razu wiedzieć ze coś tu śmierdzi :)

@Edit

Barteoz ... Barteoz sam praktycznie mu dałeś eq to za co chcesz go obrażać? Wiesz ja się też tak kiedyś dałem wrobić ale natrafiłem na dzieciaka 8lat;P Albo jakiegoś Fair Gracza który oddal mi eq;)

A eq nie musi ci oddawać świadczy o nim ze Noob:) Zawsze możesz napisać do GM Przez kontakt na stronie że ta osoba brała chce od ciebie passy wymusić , eq nie odzyskasz ale on będzie miał bana;)

Edytowane przez Dk.
Opublikowano

To jest jedynie twoja wina, Administratorzy gry ostrzegają cały czas aby nie podawać danych do konta.

Dałeś się nabrać, miejmy nadzieję że na następny raz tak nie postąpisz.

Nie ma szans abyś odzyskał konto lub eq.

Zamykam.

1356721310-U739101.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...