Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Częste Dc...na 3 Postaciach Naraz....

luxor3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakazdym razem jak załączam 3 clienty to po rownych 12h dotaje dc na 3 postaciach ... dziwne bo 100% internet mam dobryy... byc moze geymax ma jakies nowe zabezpieczenia zeby nie gracc wiecej niz iles tam godzin... przed tym za nim mi loader przestal dzialac potrafilem nie miec dc ponad 3 dni... wiec cos kombinuja i wydaje mi sie ze ta wtorkowa inspekcja bedziee kleska botow... rowniez tych co kupili silki...(ale i tak odbanuja swojezyly zlota tak ja to kiedys zrobili) czekajmy do wtorku zobaczymy......... ostatnio na mercu sie osmieszylii (Mercury :4 ban)

HATE LOGING :(:s

Opublikowano

A jakiego masz neta(chodzi mi o dostawce)? umnie wszystk normalnie dziala, przecietny czas bocenia mam 37h

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

To wszystko zwiazane, jest z przeciążeniami, zbyt Duzo botow ma Premium i zbyt duzo ludzi siedzi na serwerach sa sytuacje ze nawet 4000/3500 slotow , wiec nie ma sie co dziwic

Admin Cienia
Opublikowano

Dokładnie, mnie też wywali czasem 5 botów na raz ale co zrobić, nic nie poradzimy. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...